Ajd' za trku: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Bottas 4. Rikardo 5. Alonso 6. Masa 7. Magnusen 8. Raikonen 9. Baton 10. Perez
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Hvala Hvala
Mada bi mogao isti da ostane i za trku nek bude ovako
1. Rosberg
2. Hamilton
3. Bottas
4. Rikardo
5. Massa
6. Alonso
7. Magnusen
8. Vettel
9. Raikonen
10. Baton
Prvih 7. Mislim da će biti ti, samo možda par mesta izmešanih
Vodite računa da Baton ide na poz. 12 zbog zamene menjača.
Kvjat mi je interesantan, on je dobio 10 pozicija dole, a bio je 14. Pošto nema Kejtrama i Marusije, ukupan broj na gridu 18 bolida, sledi da će ostati 6 pozicija...
Fetel startuje iz boksa zbog promene cele pogonske jedinice.
1. Hamilton
2. Rozberg - dvoznak
3. Botas, ako ne odustane zbog nečega, postao je standardan na podijumu.
4. Rikardo
5. Alonso
6. Masa
7. Magnusen
8. Raikonen - trebao bi i bolje od ovoga, videćemo
9. Baton
10. Perez
11. Hulkenberg - dvoznak
Zanimljiv će biti Maldonado, kreće 11. Kad bih stvarno išao u kladionicu stavio bih da neće završiti trku i najmanje jedan izlazak sigurnosnog vozila.
RB-ovi vozači su bili odlični. Fetel je odvozio (verovatno) najbolju trku ove godine (uopšte je drugi deo sezone bolji). Malo sam smetnuo s uma da ima samo 18 bolida pa start iz pit-a nije toliko kočio kao inače. Ipak, više od 10. mesta mu ne bi prognozirao (doduše, sve je na tom bolidu NOVO).
Kako god, dobre vožnje. Hamilton je zaista (već! ... tek?) zaslužio titulu. Ako sa 10 pobeda to ne bude bilo biće veoma nepravedno.
Vilijams ... očekivao sam više, Masu smo podcenili (doduše, "poligon" staza mu je odgovarala).
Alonso, taman da odbrani renome (da je Fetel bio ispred njega to se ne bi moglo reći).
Očigledno je da je Mercedes daleko ispred svih i da prva dva mesta ne moramo ni pogađati (i trening i trku).
RB je otprilike kao Vilijams pa će biti zanimljivo u Brazilu (čak mislim da će tu biti i bolji), pogotovu što će i Ferari (Alonsov) biti bliže nego u Teksasu.
Raikonen ... navijao sam svojevremeno za njega ali sad je zreo za (vozačku) penziju.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Zakasnih da pogledam QP i sad tražim gde ima repriza. Zanima me gde je Rozberg našao 3 stote.
Masa 3. i nekako bih voleo da bude na podijumu kod kuće. Dobro je motivisan ali su Mercedesi nedostižni. Ako ne dođe do nekog kvara biće opet dupla pobeda za njih. Očekivana velika gužva na startu, Masa će gledati da jurne napred pred svojom publikom...
Tip za trku:
1. Hamilton
2. Rozberg
3. Masa
4. Botas
5. Rikardo
6. Alonso
7. Baton
8. Fetel - može bolje
9. Magnusen
10. Raikonen - ako završi trku
Comment