Uz malo sreće, pogodih prvih 5.
Raduje mala razlika (već smo zaključili da će ovde biti "tesnije" nego u Kini).
Vrlo je moguće da će Kimi do prvog postolja ove godine.
Mislim da će ipak Hamilton pobediti, Fetel sigurno na postolju ... Rozberg od 2 do 4.
Ne bih sastavljao veću listu (da kvarim dobru prognozu treninga ... nije (samo) to, skoro da nisam gledao trening pa bi baš nagađao samo na osnovu rezultata istog).
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Možda i njega muči ljubav? Znamo da Luis nije mogao da se sastavi dok nije sredio odnose sa Šercinger.
Ok, malo šale... Žao mi je što ni jedan Zauber nije ušao u Q3. Sa Maldonadom sam se zaleteo, kako vidim, od njega nema ništa dok ne promeni broj. Ne bi ljudi u hotelima (tek tako) izostavljali sobu i čak spratove sa tim brojem. Grožan je taj Lotus u prvih 10. Hulka sam neopravdano zaboravio.
Ima realnih izgleda da pogledamo kvalitetnu trku.
1. Hamilton
2. Fetel
3. Rozberg ?
4. Kimi - lako može do podijuma
5. Botas
6. Rikardo
7. Masa
8. Hulkenberg
9. Nasr
10. Grožan valjda jednu može da završi?
Ako budem imao inspiraciju, daću još jedan tip sa pobedom Fetela.
@ Jevrem, dobar tip sa pobedom 1-2 na Ferari. Ovo je moguće samo ako se Hamiltonu dogodi nešto nepredviđeno, takvo je moje mišljenje. Dečko je najbrži na gridu + pun samopouzdanja, 4 pol pozicije vezano beleži.
Ovo samo glasno razmišljam, trke su to, u prvoj krivini može nastati "sumrak favorita". Nije mi poznato kolike su te kvote i to ali verujem da bilo koji od tipova sa 10/10 bi doneo lepu kintu. Evo i mog rezervnog tipa:
1. Fetel - odustajanje Hamiltona zbog kvara
2. Rozberg - odustaje Kimi
3. Botas
4. Rikardo
5. Masa
6. Sainc
7. Hulk
8. Nasr
9. Grožan
10. Perez
Rosberg ima dobru šansu sutra da ga Kimi zameni na podijumu
Baš je iskoristio!!
Bravo za prognozu!
Rozberg definitivno zauzima poziciju "idealnog drugog vozača". Možda uhvati par pobeda u sezoni i 1-2 pola i to je to. Boriće se (žestoko) za vicešampionsku titulu (i/ili da Mercedesu donese titulu konstruktora, što će zbog Hamiltona biti mnogo lakše).
Kimi, odličan! (možda bi sa srednje tvrdim gumama uz zamenu 2-3 kruga ranije na kraju bio i bolji, ali drugo mesto je realno maksimum koji je mogao da izvuče).
Fetel ... morao je biti bar 4. (rane zamene, ali pre svega više grešaka na kočenju su ga koštale toga ... jedva za šesticu (dvojku, ako do pet) i to zbog držanja tempa u prvoj polovini trke).
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Baš dobra trka, Kimi odličan da nije vozio prvi stint iza Vettela kome je bila najlošija trka sezone (previše grešaka za četvorostrukog šampiona) mislim da bi mogao i Hamiltona da pritisne, a u situaciji kakva je bila sa ranijim odlaskom u pitstop ne bi dobili Hamiltona jer mislim da su bili na granici sa poslednjim stintom da imaju upotrebljive gume za obilaženje Rosberga koji je delovao najbolje ove sezone mada mi se lično ne sviđa onaj njegov stil obilaženja. Hamilton šampionski opet taman koliko mu je trebalo. Bottas odličan zadržao je Vettela iza sebe
"Sve se slažem" ... (skoro), Botasa bih (ipak) pre Mase. Ni za Alonsa nisam siguran (još je rano) ali mi se sviđa ... to ostavljam.
Solidan tip inače sam zbog malog cajtnota mislio da napišem:
1. i 2. Mercedes
3. i 4. Ferari sa mogućnošću "Fetelovskog" prodora na #2.
5. i 6. Wilijamsi sa prednošću Botasa
7. Sainz
8. Hulk
9. Verštapen
10. Grožan
Bilo bi lepo videti bar jedan Meklaren u Q3 ali teško...
Comment