F1 2016

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro FX-Sniper
    CBC Senator XXL
    • 11.01.2010
    • 14410
    • Medakovic
    • Alfa-Brera

Massa: Odlazim uzdignute glave

Brazilac je na svom 250. i poslednjem nastupu u Formuli 1 osvojio bodove.

„Ponosan sam načinom na koji sam završio karijeru. Borio sam se do samo kraja isto onako kao što sam se borio na početku karijere. Odlazim uzdignute glave sa puno poštovanje od strane medija i ljudi sa kojima radim. Stvarno uživam u ovom trenutku. Mislim da je dobar trenutak da se povučem i zadovoljan sam. Neverovatan je osećaj kada pomislim šta sam sve ostvario. Ne mogu da zaboravim Nica. Potpuno je zaslužio titulu ove godine i odradio je sjajan posao“, izjavio je Massa.

You can run, but you can't hide.

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Verstappen zadovoljan četvrtim mestom

Holanđaninu je za malo izmakao podijum i pored toga što se nakon prve krivine prvog kruga našao na začelju.

„Jako sam zadovoljan ostvarenim. Uspeo sam da sprovedem strategiju sa jednim zaustavljanjem i probijem se ka vrhu poretka. To je bilo najbolje što sam mogao. Vettel je na kraju imao mnogo bolje gume i logično je što je mogao da me napadne. Sto se starta tiče, Hulkenberg je odlično krenuo i mislim da nije očekivao da ću se naći sa njegove desne strane u krivini 1. On je išao svojom linijom i za mene jednostavno nije bilo prostora. To je bio običan trkački incident.

Comment

• Pro FX-Sniper
        CBC Senator XXL
        • 11.01.2010
        • 14410
        • Medakovic
        • Alfa-Brera

Bilo je ovo sve za 2016-tu. Drago mi je sto je Nik ove godine poneo titulu i iskreno se nadam da ce sledeca godina biti mnogo zanimljivija nego ova.
        Takodje se nadam da cete 2017. biti mnogo aktivniji u diskusijama.
        Bilo bi lepo da se ponovi, recimo...2014-ta....

Uzdravlje

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

idemo u sledecu sezonu, ovde katanac
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
          X