F1 sezona 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Pretekao je Alonsa jer je znao da mozhe da unese vecu brzinu u krivinu zbog tvrdjih guma. Alonso je josh uvek vozio na mekom setu.

Gledajuci prenos trke, ali i ove snimke sa neta, ne mogu da prestanem da se chudim kako je Kubica uopshte prezhiveo, pre svega onaj frontalni udarac pri "sletanju" ()?

Josh jedna demonstracija koliko su daleko otishli konstruktori po pitanju bezbednosti odnosno krutosti konstrukcije i upotrebljenih materijala (magnezijum, titanijum, karbon fiber paneli...), jer su i neuporedivo lakshi udesi u proshlosti "po pravilu" zavrshavali tragichno po vozacha.

PS. Kubica mi je vec nekoliko poslednjih trka delovao nekako nervozan za volanom, kao da pokushava da pronadje pravi ritam. Mislim da je to i razlog ovog incidenta, verujte da sam neshta slichno (mozhda manje strashno od ovoga) i ochekivao. Trebalo bi ga odmoriti malo, sve i da mozhe da vozi Indianapolis. Iskreno se nadam da ce Vettel dobiti svoju priliku sledeceg vikenda, pa da pokazhe Theissen-u zbog chega je toliko nestrpljiv... =]
    http://www.bmw.tv

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

Originally posted by overspeed
      Pretekao je Alonsa jer je znao da mozhe da unese vecu brzinu u krivinu zbog tvrdjih guma. Alonso je josh uvek vozio na mekom setu.

=]
      da ali je isto tako pokazao da ima kliker i da je zapazio taj detalj plus i mu-da da to uradi....uostalom u tome se i radi no-respect,ko sta zna neka pokaze...jedino mi moj rajko nekako bledunjav ...
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Rocky Balboa
        CBC Veteran
        • 11.06.2007
        • 165
        • Novi Beograd, BKII

Tacno sam znao da onaj Raikonen nema pojma, zali boze pare koje je Ferarri dao za njega. Covek je unistavao bolide meklarena sada i ferarija. CCC

Comment

• srdjan_p
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2004
          • 1915
          • ZR

Comment

• LuccaGabazzi
            CBC Senator
            • 16.09.2005
            • 294
            • pole position

Pa nije ni Ferrari Bog zna sta bez Sumahera
            Billionaire Boys Club

Comment

• Dzoni_mkv
              CBC Senator XXL
              • 29.04.2007
              • 875
              • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Jeste li zapazili ovaj detalj??

Vidite da je frontalni deo sigurnosne celije ostao otvoren??? Lepo se vide patike!!! Odradio je svoj posao, raspao se apsorbovao energiju udesa i covek da nije imao potres mozga, malo bi hramao ali to je to! Udes u punoj brzini sa nekih 200+ km/h
              You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• LazaNS
                CBC Član
                • 24.12.2006
                • 93
                • NS

Znaci zbilja neverovatno, tesko da mogu da zamislim tezi sudar od ovoga. Stvarno je neverovatno da je samo lakse povredjen. Van trkacke staze mislim da nije ni moguce ovako se slupati, pa ni ceoni sudar nije strasniji od ovoga. A nemaju cak ni Air bagove Cistih 10 zvezdica na Ncapu

Comment

• X9
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2005
                  • 3179
                  • Wien-Sabac
                  • RX-8 i X-9

Originally posted by Rocky Balboa
                  Tacno sam znao da onaj Raikonen nema pojma, zali boze pare koje je Ferarri dao za njega. Covek je unistavao bolide meklarena sada i ferarija. CCC
                  polako prijatelju..za mercedesove bolide znamo svi da su se kvarili ko blesavi...seti se samo cim je bolid bio toliko ispravan da zavrsi trku raikonnen bi bio na podestu...sada sto se tice ferarija,treba se malo privici,ali ja mislim da je velika bitka u samom taboru ferarija za prvog vozaca....ipak je za mene pametnije odvezao trku nego massa ,ono mu bas nije trebalo...
                  "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Vukasin
                    CBC Senator XXL
                    • 19.10.2006
                    • 528
                    • BGD, Padina

Realno mislim da Raikonen nema srece, prvo je vozio Mercedes kante, a sad je zapao u Ferrarijevu krizu bez Sumahera (Kad su svi bili strooogo vaspitani, ko da je Hitler shef tima )... Kao da ga neko sabotira neverovatno. Realno je odlican vozac, ali mi se cini da je nesto potisten u zadnje vreme, jbm li ga...
                    Alonso... Covece pre 5 godina sam ga gotivio extra, al sad mi je toliko postao dosadan, da to nema kud (Ali ne sporim da je dobar vozac), i drago mi je sto ga je kamikaza prestigao (stfanves ti izgleda ne pratis F1 cim ne znas kollki je mudonja kamikaza??)... Bruka je da vozac tog kalibra izlece 4 puta na istoj krivini, strasno... No nervira me njegova hladnokrvnost, isto mu je i kad pobedi i kad izgubi... Definitivno formuli treba jedan Valentino Rossi...
                    Ili Capirossi
                    Nesto ne pominjete Lewis Hamiltona a decko je straaaaasan vozac, i po mom misljenju (Po onome sto sam do sad cuo o njemu, i video sopstvenim ocima) jedini koji je kompetentan da skida Sumaherove rekorde (Ali tata je ipak tata )

Comment

• Rocky Balboa
                      CBC Veteran
                      • 11.06.2007
                      • 165
                      • Novi Beograd, BKII

Ja se iskreno ne bih slozio da je Kimi ta klasa vozaca da bi se borio za titulu a i slusao sam komentare nekih bivsih svetskih sampiona. Kimi ima nervoznu nogi i nesvesno unistava bolid suvise forsira motor i zato cesto odustaje, ferari nikako nije zadovoljan, po misljenju mnogih Masa je mnogo bolji vozac ali sa slabijim lobijem, Kimi je ipak finac i iza njega stoje mnogo jaci ljudi. A to da ima krsh bolide, ferari ne pravi krsh bolide jer Masa ocigledno nema tih problema. Voleo bih da nisam u pravu jer sam veliki fan ferarija i voleo bih da ove godine uzmu titulu.

Comment

• Vukasin
                        CBC Senator XXL
                        • 19.10.2006
                        • 528
                        • BGD, Padina

Ko je rekao da Ferrari ima krsh bolide?
                        A za Kimija, to sam bas i ja rekao caletu pre par meseci (On je covek ubedjen da Kimija sabotiraju ), lik mnogo forsira bolid, nemoguce je da se to samo njemu desava... Voleo bih Hamiltona da vidim u Ferrariju, decko vozi nerealno.

Comment

• Rocky Balboa
                          CBC Veteran
                          • 11.06.2007
                          • 165
                          • Novi Beograd, BKII

Slazem se u potpunosti

Comment

• srdjan_p
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2004
                            • 1915
                            • ZR

Ma ja bi voleo da vidim kamikazu u ferrariju!

Comment

• Darth Nihilus
                              CBC Senator XXL
                              • 13.04.2005
                              • 417
                              • Srbija, Paracin

Neka oni naprave bolid koji ne može da se poaka pritiskom na gas, pa ?e Ladni da ih pregazi. O?igledno mu ne odgovara da vozi ko pussy. Uostalom, to je F1 i smu?ilo mi se taktiziranje, menjanje pravila, ograni?avanje ovog, onog. Pusti proizvo?a?e, napiši pravila koja se moraju poštovati, a da ne ograni?avaju maštu konstruktorima i to je to. Hebeš F1 sa limitatorom obrtaja koji je postavljen na onoliko koliko je FIA odlu?ila! Ko ne ume da napravi auto/motor/menja?, vozi na za?elju i ta?ka... Sad ?e još da uvedu i neki tamo EKO XY da bolidi ne zaga?uju, njesra...
                              Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• Vukasin
                                CBC Senator XXL
                                • 19.10.2006
                                • 528
                                • BGD, Padina

Slazem se potpuno. Vratite nam V12

Comment

Working...
                                X