Formula pocinje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Ma ne bi stigao ni do ta 2 boda da se manijaci nisu polupali i da nije bilo busnih guma.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• cuore sportivo
      CBC Senator XXL
      • 16.01.2005
      • 954
      • Bezanijska Kosa
      • Alfa Romeo 147 1.6

More......

2 po 2 pa se skupi...........

Comment

• srle1
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2005
        • 320
        • Beograd

... 4 boda ...
        Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

• 156V6
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 415
          • BEOGRAD

Ova formula sad je nesto najdosaddddnije ikad upropastili su je sa ovim pravilima samo da bi prekinuli dominaciju Ferrarija

totalna glupost toliko je providno da se islo da se maximalno uspore jaki timovi da je to smesno...necu da ulazim u obrazlaganje ko malo prostudira nova priavila bice mu sve jasno

pozdrav ekipi

Comment

• srle1
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2005
            • 320
            • Beograd

Pa dobro,bolje da su timovi približno jednaki, zanimljivije je gledati trke.Krajnje je vreme bilo za ove izmene pravila.Problem sa starim pravilima je bio što su više odgovarala velikim nego malim timovima - što su ograničenja manja a kompletni troškovi trka veći to više godi velikima jer sve to finansijski mogu da isprate,a mali padaju.Da se pravila nisu menjala ostalo bi šačica mega-timova koja bi se međusobno klala,ali tu se onda gubi smisao trke - to bi bilo kao kad bi na nekoj trci bilo dozvoljeno da atletičar koji ima pare za mototcikl može s njim da se trka a ko nema nek trči.E pa sad normalno da bi tu pobeđivali oni samo oni sa mnogo para,ali problem je što tu više nema takmičenja približno jednakih po snazi i time se gubi smisao same trke.To onda više nije sportsko nadmetanje.Ja u svakom slučaju pozdravljam promenu propisa jer ipak daju neku šansu i manjim timovima a time se u svakom slučaju dobija na kvalitetu trka a i na zanimljivosti jer se ne zna unapred rezultat kao prošlih sezona

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Originally posted by 156V6
              Ova formula sad je nesto najdosaddddnije ikad upropastili su je sa ovim pravilima samo da bi prekinuli dominaciju Ferrarija

totalna glupost toliko je providno da se islo da se maximalno uspore jaki timovi da je to smesno...necu da ulazim u obrazlaganje ko malo prostudira nova priavila bice mu sve jasno

pozdrav ekipi
              A bas je bila zanimljiva ranijih sezona,atraktivna ko sah,sada do izrazaja vise dolaze vozacki kvaliteti

Comment

• srle1
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 320
                • Beograd

) ... Atraktivna kao šah ...

Comment

• 156V6
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 415
                  • BEOGRAD

Pa dobro Wiz ne kazem da je bila neizvesna ali bila je zanimljiva uzmes lepo stavis sto evirca svake nedelje na Mihu i nakrivis kapu

A i bili su jaki timovi u prvom planu Ferrari Honda i Bmw...sad je obrnuto jer su ovim pravilima maximalno usporili jake ekipe dali sansu manjim timovima "vestacki ih izjednacili" tu ne mislim na Renault koji ima odlican auto vec na neke druge,a i da pricamo realno poceli su da gube i na gledanosti i na zanimljivosti da jedan te isti tim iz godine u godinu pobedjuje tako ubedljivo moralo je nesto da se ucini(koliko vidim vrlo uspesno)

Comment

• kilson
                    Moderator
                    • 09.10.2004
                    • 3216
                    • NoviBGD
                    • AR 75 GT

Jbga, mislim da je Ferrari ove godine u problemu pre svega zbog guma, ako ste primetili - Bridgestone je ubedljivo poslednji.

A shto se tiche ostalih, napokon im je uspelo (bar na trenutak) da "uspore" Ferrari, e sad me bash zanima kako ce Evrposki timovi (Ferrari hater-i) da reaguju na chinjenicu da ce titula verovatno otici na drugi kontinent...

Sve u svemu - jeste zanimljivije, ali po cenu ubijanja najveceg kluba i simbola F1? NEKA HVALA, meni to uopshte nije zanimljivo!

A te priche o shahu ostavite za malu decu i vrtic, jer tamo ne vazhi zakon novca. Svi mi podrzhavamo odredjene timove, tako da nemojte da zamerite mojoj pristrasnosti, chisto se (malo) zapitajte...
                    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Uros Piperski
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2005
                      • 2978
                      • Beograd

Ma sve je to nevidjeno glupo. Nije problem u tome sto je Ferrari najbrzi i najbolji nego sto niko drugi ne moze da mu prismrdi. Pa zamislite kada bi u ostalim sportovima izmisljali nova pravila da oslabe najjace i najbolje timove. Stvarno ne vidim nikakvu logiku...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Pa ni ja ne vidim logiku kojom je Ferrari ugrozen. Pravila vaze za sve i bas mi se dopada sto sada talentovani vozaci dolaze do izrazaja i dobre formule. Po ovome se vidi da samo dugogodisnje iskustvo u BOX-u je bilo pogodno za ferari. Sto puta neko drugi vodi trku i kad udju u BOX mihael izlazi kao prvi. Mislim da nema nikakve ljutnje, pa sta ako su izmenjena pravila ista su za sve pa nek ponovo budu najbolji. Najzad gledam trku i znanje voznje a ne box i neke takticke pobede.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Uros Piperski
                          CBC Senator XXL
                          • 31.01.2005
                          • 2978
                          • Beograd

Pa u pravu si, pravila su ista za sve... Videcemo sta ce se desiti za par trka... Ali i to znanje u boksu se racuna, ovo je ipak timski sport... Sta to ferari ima u boksu sto ostali nisu imali? Nista... Opet se sve svodi na znanje i iskustvo... A najpametniji i najiskusniji i treba da pobedjuje...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• 156V6
                            CBC Senator XXL
                            • 04.10.2004
                            • 415
                            • BEOGRAD

Logika je jasna Urose,gazde koje drze najbrzi cirkus na svetu ne zele da vide da jedan isti tim uzima titulu 10 godina zaredom niko ne voli da zna pobednika unapred(cak iako je ta ekipa za klasu iznad svih ostalih) prosto ne isplati im se a tu su i extremno jaki sponzori nekih drugih timova koji zele da vide svoje ime na podijumu i onda se lepo donesu pravila koja osakate Ferrari ali koliko vdim ni Honda nije nista bolje prosla Bmw i McLaren ni prosle godine nisu bili konkuretni(za titulu) a po svemu sudeci nece ni ove....2+2 saberes i eto kad ne mozes nekog da sj**es na stazi sje** ga za "zelenim stolom"

Comment

• 156V6
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 415
                              • BEOGRAD

Izvini M a proteklih 6 godina je dobijao "netalentovani" Miha a sad ih ima 12 koji bolje voze od njega? ok BOX a kako objasniti pola trka gde je bila razlika po minut i po u odnosu na drugoplasiranog i treceplasiranog ...pravila jesu ista za sve ali su izmene takve da najvise stete imaju Ferrari(i Honda koliko vidim) jer su izmene tako smisljene da razlika u klasi izmedju jednog Ferrarija i recimo Renaulta sada bude okrenuta u korist ovog drugog...siguran sam da su dobro razmislili sta ce da menjanju i zasto bas uvode te novine koje su uvedene pa posto svi timovi nisu isti ni izmene ne utichu na sve podjednako

Comment

• Wiz
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3104
                                • Nish

Pa dobro Wiz ne kazem da je bila neizvesna ali bila je zanimljiva uzmes lepo stavis sto evirca svake nedelje na Mihu i nakrivis kapu
                                Cak i to nepije vodu quota ne njega je uvek bila oko 1,3,matematika je jasna 1.3x13 pobeda=16.9 posto je bilo 18 trka znaci ulog 1800e dobitak 1690e=gubitak 110e

vestacki ih izjednacili
                                Zasto vestacki pa promena pravila je uvek bilo,secam se samo zabrane berilijumskih delova motora posle koga Mb nije mogao da se sastavi

Jbga, mislim da je Ferrari ove godine u problemu pre svega zbog guma, ako ste primetili - Bridgestone je ubedljivo poslednji

Moguce je,ali ranijih sezona to im je bila glavna prednost

A shto se tiche ostalih, napokon im je uspelo (bar na trenutak) da "uspore" Ferrari, Zao ili jako ljut e sad me bash zanima kako ce Evrposki timovi (Ferrari hater-i) da reaguju na chinjenicu da ce titula verovatno otici na drugi kontinent...
                                Koji drugi kontinent?Pa titulu ce osvojiti Reno tj Francuzi,stari F1 inovatori

Pa ni ja ne vidim logiku kojom je Ferrari ugrozen
                                Tacno tako,ugrozeni su samo time sto su se uspavali,pa jos voze proslogodisnji model ranijih sezona to je prolazilo sada izgleda ne

Honda nije nista bolje prosla
                                Honda izgleda nemoze da napravi motor koji bi izdrzao ova sadasna pravila a da bude tako brz ko predhodnih godina,naravno kad nije vozio
                                SATO

Urose,gazde koje drze najbrzi cirkus na svetu ne zele da vide da jedan isti tim uzima titulu 10 godina zaredom niko ne voli da zna pobednika unapred

Pa Ferrari je imao dugi post i u 80tim i 90tim,naravno sve se okrece,pa tako i u formuli 1

Izvini M a proteklih 6 godina je dobijao "netalentovani" Miha a sad ih ima 12 koji bolje voze od njega
                                Dobar je on vozac ali je tada imao i cudesan bolid,bas me zanima dali bi sada pobedjivao recimo sa RED BULLOM

...pravila jesu ista za sve ali su izmene takve da najvise stete imaju Ferrari(i Honda koliko vidim) jer su izmene tako smisljene da razlika u klasi izmedju jednog Ferrarija i recimo Renaulta sada bude okrenuta u korist ovog drugog...siguran sam da su dobro razmislili sta ce da menjanju i zasto bas uvode te novine koje su uvedene pa posto svi timovi nisu isti ni izmene ne utichu na sve podjednako
                                Zvuci kao teorija zavere,zar nije zapravo ferrari imao najaci lobi u F1,naravno uz Engleze,a pobedjuju Francuzi,kako to

Comment

Working...
                                X