Formula pocinje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Bas zbog toga F1 pratim preko HRT-a.

Mnogo je prijemciviji komentar, vise tehnickih podataka i jedan bas lep detalj: imaju dogovor sa rezijiom da u trenutku ukljucivanja team radia komentatori automatski dobijaju MUTE.

Sve u svemu, mnogo bolji i celovitiji komentari.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Uvek bio,kako se zvase onaj njihov komentator koji je prenosio F1 jos u staroj Yugoslaviji?

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Ekipa BAR nece ucestvovati u dve naredne trke. Rezultat koji su postigli u prosloj trci je nevazeci, a trka ce biti bodovana kao da BAR nije ucestvovao. To je kazna koju je donela FIA nakon utvrdjenih nepravilnosti u sistemu za snabdevanje gorivom. Nakon trke BAR je imao nedozvoljenu tezinu bez goriva u vozilu, ali je osim toga imao dodatnu celiju za gorivo , sto na osnovu FIA tumacenja pruza mogucnost da vozilo u toku trke bude lakse nego sto je dozvoljeno.

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Bas lepa i mirna trka danas.

Ne bi me zacudilo da dobijemo neko glupavo obajsnjene za parkiranje u garazu tipa "nestalo nam rezervnih tockova" ili tako nesto.

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Sto sad nema komentara posle trke, kao prosli put,a ?

Bravo za Raikonena i Mclaren Mercedes

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Formulu 1 pratim od kada znam za sebe, a aktivno bar poslednjih petnaest godina i tacno je da je F1 postala monotona u poslednjih par godina, ali ne samo zbog Sumija. Generalno se sve svelo na jednog ili dva vozaca ili jedan tim i to je to. Nestalo je silnih uzbudjenja, preticanja, borbe za titulu do poslednje trke. Oduvek sam navijao za McLaren i po meni su poslednje dobre trke bile dok su se klali Miha i Mika.
              Presrecan sam sto je Raikonen pobedio danas, ali mi je i zao sto je Montoja jako slab. Pa kada je presao u F1, mislio sam da ce biti drugi Sumi, ali izgubi elan decko. Ma i za Buttona se to mislilo, doduse.
              Ove godine ce titula verovatno pripasti Renou, ali ko ce biti najbolji vozac, po meni to jos uvek nije reseno!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• micko
                CBC Član
                • 08.05.2005
                • 72
                • novi sad

Ne bi me zacudilo da dobijemo neko glupavo obajsnjene za parkiranje u garazu tipa "nestalo nam rezervnih tockova" ili tako nesto.
                Ne znam koje je zvanicno objasnjenje, ali da mi na putnickom automobilu puknu dve gume na jednoj strani ja bih voznju nastavio veoma oprezno. Da ne govorim o trkackom, posebno o ultimativnom trkackom kao sto je bolid F1. Neka mi neko objasni koliko je bezbedno ucestvovati u trci kada na jednoj strani automobila imas potpuno nove pneumatike, a na drugoj poprilicno istrosene i kako to utice na balans i ponasanje bolida. Ja u tome vidim razloge za odustajanje, ne u "nestalo nam rezervnih tockova".

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

Montoja jako slab

Kako bre slab jesi video kako je oplevio Sumahera

Rekao sam ja da je proslu trku Alnso dobio samo zato sto je Kimi odustao.top se pokazalo i danas,verujem da i u narednim trkama,ako ovako nastavi niko mu nista nece moci,osim mozda Montoye

Svaka cast Toyoti

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Najbrži krug
                    1:15.641
                    Fisichella

I to zadnji krug

Comment

• micko
                      CBC Član
                      • 08.05.2005
                      • 72
                      • novi sad

Originally posted by Wiz
                      Montoja jako slab

Kako bre slab jesi video kako je oplevio Sumahera
                      Jeste, 'oplevio' ga je na pocetku trke kada Bridgestone-ovi pneumatici ocito ne rade kako bi trebalo. A zatim u toku trke Sumaher dodje do treceg mesta (sa tendencijom da sustigne i Alonsa), pukne mu guma, ode u boks i zameni je i izadje iz boksa tik iza Montoje. I nema nikakve sumnje da bi tada Sumaher njega 'oplevio'. Medjutim ono sto najvise govori da je Montoja los je to sto je zaostao CITAV KRUG za Raikonenom, svojim klupskim kolegom koji ima ISTI bolid kao i on. Ova trka je bila prava demonstracija moci od strane Finca. Ja nemam vise sumnje ko ce biti prvak.

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Originally posted by micko
                        Ne znam koje je zvanicno objasnjenje, ali da mi na putnickom automobilu puknu dve gume na jednoj strani ja bih voznju nastavio veoma oprezno. Da ne govorim o trkackom, posebno o ultimativnom trkackom kao sto je bolid F1. Neka mi neko objasni koliko je bezbedno ucestvovati u trci kada na jednoj strani automobila imas potpuno nove pneumatike, a na drugoj poprilicno istrosene i kako to utice na balans i ponasanje bolida. Ja u tome vidim razloge za odustajanje, ne u "nestalo nam rezervnih tockova".
                        micko, vidi se da si na forumu dva dana, te nisi ukapirao poentu mog posta. Ali nema veze, navici ces se na nas sve.

dobrodosao na forum.

Comment

• Wiz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3104
                          • Nish

E micko micko,sta bi bilo kad bi bilo,izgleda da je sreca okrenula ledja sumaheru

Comment

• micko
                            CBC Član
                            • 08.05.2005
                            • 72
                            • novi sad

Ma sta vam je ljudi ja sam samo objektivan

Comment

• Sasha
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 4126
                              • Novi Sad

preuzeto sa krstarice
                              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• BRABUS
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2004
                                • 2399
                                • London

Raikkonen na prvom mestu u kvalifikacijama danas, cak 0.5 s ispred Alonsa i 2.5 sekundi ispred Sumahera, koji je inace 12.

Montoya 1.2s iza Kimija na 5. mestu.

Konacno nas je krenulo

Comment

Working...
                                X