Formula pocinje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Opet je malo interasntnije u sampionatu. Kimi dobio, Reno bez bodova uz jedan lep oporavak Ferarija.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Jbg opet jedan kvar kod Mclarena,steta za Montoyu

Comment

• cuore sportivo
        CBC Senator XXL
        • 16.01.2005
        • 954
        • Bezanijska Kosa
        • Alfa Romeo 147 1.6

Ecclestone na crnogorskom primorju

Bernie Ecclestone odlučio je dio svog ljetnjeg odmora provesti na crnogorskom primorju. Glavni čovijek ''najbržeg cirkusa'' uživa u ljepotama crnogorske obale, a kako kaže ovo mu nije prvi put.

Jahta Ecclestonea već dva dana usidrena je u luci u Budvi. Bernie sa svojom ženom uživa na ljetnom odmoru daleko od očiju javnosti. Ipak, dolazak glavnog čovijeka Formule 1 izazvalo je pažnju te je crnogorska TV kuća koja prenosi Formulu 1, IN TV, uspjela dobiti ekskluzivni intervju.

Svakako, Ecclestone je upitan o boravku u Budvi na šta je odgovorio da je oduševljen morem i da mu nije prvi put da je u Crnoj Gori. 1991-e, Ecclestone je prvi put dolazio zbog razgledanja i pregovorima o izgradnji F1 staze na Ćemovskom polju. Međutim, zbog nesretnih dešavanja u okruženju sve je stopirano.

Bernie se osvrnuo i na trenutnu situaciju u F1 potvrdivši da su pravila uveli jer je Ferrari sa M.Schumacherom dominirao proteklih 5-6 godina. Kako Ecclestone kaže svi su zadovoljni ovogodišnjom situacijom u F1 šampionatu.

Bernie vjeruje da K.Raikkonen može osvojiti titulu ove sezone a za Ferrari je ubjeđen da će iduće sezone biti opet u vrhu.

Prisustvo Ecclestonea, u Budvi, iskorišteno je za sastanak-večeru porodica Ecclestone i Marović (predsjednik SCG sa ženom).

Dali ovaj dolazak glavnog čovijeka Formule 1 i večera sa predsjednikom SCG nagovještava mogućnost obnavljanja pregovora o dolasku F1 na teritoriji Crne Gore vrijeme će pokazati. Sam Ecclestone izjavio je da je sada teško reći, ali nije nemoguće.

Comment

• 156V6
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 415
          • BEOGRAD

Originally posted by cuore sportivo
          Bernie se osvrnuo i na trenutnu situaciju u F1 potvrdivši da su pravila uveli jer je Ferrari sa M.Schumacherom dominirao proteklih 5-6 godina. Kako Ecclestone kaže svi su zadovoljni ovogodišnjom situacijom u F1 šampionatu.

tri put ura za globalni interes

Comment

• Sasha
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 4126
            • Novi Sad

www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Uros Piperski
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2005
              • 2978
              • Beograd

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• 156V6
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 415
                • BEOGRAD

heheh Sale de4 si ovo nasao...vrh

Comment

• dfast
                  CBC Senator XXL
                  • 26.05.2005
                  • 1302
                  • Hoofddorp NL /Bgd

Cosworth u Vilijamsu

Formula jedan tim Vilijams saopštio je da će, umesto BMW-ovih, sledeće sezone koristiti Kosvortove motore. Vilijams je BMW-ove motore koristio od 2000. godine. Nemački prozvođač motora, međutim, odlučio je da kupi Zauber i da se od početka sledeće sezone takmiči pod svojim imenom. Većina timova Formule jedan sledeće sezone moraće da zbog novih pravila koristi osmo-cilindrične motore radne zapremine 2,4 litra. Do sada su u upotrebi bili deseto-cilindrični motori zapremine tri litra. Neki timovi moći će da koriste i V10 motore, čije će, međutim, performanse biti ograničene. Vilijams pod ugovorom za sledeću sezonu ima australijskog vozača Marka Vebera. Tim je izrazio želju da u svoje redove iz BAR-a dovede i Džensona Batona, iako je 25-godišnji britanski vozač izjavio da ne namerava da promeni sredinu. (B92, Beta)

Comment

• cuore sportivo
                    CBC Senator XXL
                    • 16.01.2005
                    • 954
                    • Bezanijska Kosa
                    • Alfa Romeo 147 1.6

Kimi osvojio pol-poziciju

Vozač Mclaren Mercedesa Kimi Raikkonen na danas voženim kvalifikacijama za VN Turske osvojio je Pole Position uz ostvareno vrijeme 1m26.797s, dok je njegov timski kolega Juan Pablo Montoya osvojio četvrto mjesto uz ostvareno vrijeme 1m27.352s.

Kimi Raikkonen:

''Drago mi je što sam osvojio prvi Pole Position za Formulu 1 u Turskoj,'' kazao je Raikkonen kojemu je ovo osmi Pole u karijeri, a peti ove sezone.

''Krug je bio dobar, ali ne i savršen i izgubio sam nešto malo vremena u zadnjem sektoru, ali znao sam da imam nešto vremena u rukama. Napravili smo neke promjene na bolidu preko noći i sve je radilo odlično kroz jutarnje treninge i znali smo da imamo velike šanse za Pole ako sve bude dobro išlo. Staza je odlična - posebno sa uzbrdicama i nizbrdicama. Sutrašnja utrka će biti teška, ali pozitivno gledam na nju. Imamo mnogo da se borimo i nadam se da ćemo biti u mogućnosti da ostvarimo rezultate koji nam trebaju i naravno želimo priuštiti dobar show za mnogobrojnu Tursku publiku koja će iskusiti Formulu 1 uživo po prvi put.''

Juan Pablo Montoya:

''Moj kvalifikacijski krug je OK, ali znam da je moje vrijeme moglo biti mnogo bolje da sam krenuo kasnije,'' kazao je Montoya koji je imao hendikep ranog izlaska na kvalifikacije.

''Bolid funkcionira dobro i bio sam jak u svim treninzima kroz ovaj vikend. Staza je odlična i jako je zabavna za vožnju posebice kada imate konkurentan paket i sve jednostavno funkcionira. Ne postoji razloga zašto ne bih bio jak i na utrci.''

Comment

• dfast
                      CBC Senator XXL
                      • 26.05.2005
                      • 1302
                      • Hoofddorp NL /Bgd

Dobra trka u Belgiji,
                      Steta za Montoju i Meclaren, ako ne otpadne Kimi onda je to Montoya.
                      Fizikela prosao srecno bez povreda posle vrlo brzog izletanja, Dok Alonso vec standardno opreznom i sigurnom voznjom na drugom mestu.
                      Mladji Sumaher tj. Ralf pruzio dobru voznju, cak je u jednom momentu ozbiljno pretio Montoyi koji je drzao prvu poziciju, ali posle dolivanja goriva izleteo sa staze i pao na sedmu poziciju.
                      U svakom slucaju vredelo je odgledati:

1. Raikonen-Meclaren
                      2. Alonso-Renault
                      3. Button- Bar Honda

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

Ma bezveze svi ovi pehovi Mc Larena,inace Alonso se bas iskalkulisao,vozio ko baba kad ga Klien obilazi,ranije je ujedao a sada

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

I tako, dobismo novog prvaka F1, jos samo da vidimo konstruktore.
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

Tu vec Reno nema sanse

Comment

• Wartburg
                              CBC Senator XXL
                              • 01.02.2005
                              • 663

Kad pogledam ovu glupavu forumulu, ipak je ona samo jedan cirkus.

Comment

• Corsa
                                CBC Senator XXL
                                • 22.09.2005
                                • 450
                                • Beograd

Imao je Alonso srece sto je Meklarenu trebalo pola sezone da se sastavi.Da ima jos koja trka do kraja Raikonen bi postao prvak sveta.Sto se tice konstruktora,Reno nema sanse da prestigne Meklaren do kraja sezone.Razocarala me je Toyota. Toliko sam se nadao da ce preteci omrzeni mi tim Ferari...Honda je isto previse podbacila...

Comment

Working...
                                X