pozdrav društvo,
upravo sam se učlanio pa ajde da se predstavim kako već pristojnost nalaže. lokacija novi sad, struka automobili, hobi automobili.... inače moje automobilsko parče kolača je možda malo neuobičajeno za ovo okruženje, znači spaček i dijana pre svega, i generalno prilična sklonost ka oldtajmerima. ali naravno daleko od toga da me drugi automobili, i drugačiji pristupi automobilima, ne interesuju, inače ne bih bio ovde već dugo kao kibicer.....
Zdravo svima koliko vas ima a ima vas mnogo
zovem se Mirko i posedujem ( za sada ) Pasata 2.0i sa kojim
sam prezadovoljan.
Na forum sam dospeo putem moga druga Darka vs Pole
ovaj forum je super i svaka vam cast
evo i jedna slika moga mezimca
Zdravo svima, za one koji me ne znamju ja sam Milos. Moja okupacija u zadnjih par godina je bila ICE a od skoro je poceo i tuning da me prilicno interesuje. Posedujem nekoliko Ford Sierra, sve su 2.0 ali od svih je sigurno naj interesantnija ona prezimenom COSWORTH . Tolino o meni za sada.
Pozdrav svima,kako red nalaže da se ukratko predstavim.Iz Bajine Bašte sam,iskren ljubitelj brzine,automobila uopšte.Na ovaj forum sam dospeo slučajno,preko prijatelja,mada sam prilično dugo na "Gonzaracingu".
Inače sam osvajač Zlatne kacige u auto-reliju,ko prati automobilizam poznaje me pod nadimkom Lauda.
Pratim ovaj forum već duže vreme,toliko sličnih,a ustvari različitih stvari na jednom mestu,što je po meni dobro.Ima ponešto za svakog...
Trenutno vozim Fiat bravu 2002 god.
p.s. Kompijuteri i bilo šta vezano za njih sa mi "tanja" strana,pa se unapred izvinjavam ako bude nekih grešaka sa moje strane.Pozdrav
Cao svima...opet...nisam znao da zvanicno moram da se predstavim.
Zovem se Darko, iz BG, vozim Accord Type S 2007g i zanima me sve vezano za Accord kao tuning, novi modeli itd.
Ja sam Ivan 82 sam godiste iz Beograda sam i volim kola pogotovo Alfe(italijane),takodje marku koju cenim i auto koji sam imao pre Alfice je SAAB 9000 Aero 2.3T 240 konja! eto toliko od mene hvala!
Pozdrav svima! Zovem se Marko i iz Kragujevca sam.
Trenutno vozim vectru 2.0 dti '00, a imao sam pre toga astru 1.6 '01, golfa II GTI i Vectru 2000 16v '92.
Comment