Pa izvolte, ucestvujte na forumu aktivno i dovodite nove clanove, ali vazna stavka: trudimo se da drzimo kvalitet u svakom pogledu, od tehnickog do etickog, kvantitet nije na prvom mestu vec KVALITET i to Švedski 8)
Boost slažeš li se sa ovim?
"U svakom pogledu svakoga dana sve vise i vise napredujemo" Slavko Stimac
Naravno i jedna stavka koja treba da se objasni, je naime, da ce se sigurno desiti da dosje do diskusije koji je auto bolji od kojeg ?
Za sta? Komparacija modela je cesto segmentalna u startu ali se zavrsi sa diskusijama koje globalizuju model sveobuhvatno. Rado se drziti cinjenica da se izjasnite da je neko auto bolji u tom i tom segmentu.
Posebno kad su budzenea auta u pitanju, jer onaj koji vozi standardni auto ima jednu veliku knedlu da guta ako se neizjasni direktno na cega se misli.
I jos nesto: Upravo iz navedenog razloga, poredjenja BABA i Zaba su dozvoljena na ovom forumu , samo da napomenem jos jesdnom, segmenti uporedjivanja su vrlo vazni da se navedu.
Ja znam da jedan BMW M3 i M5 su auta koja su sveobuhvatno bolja od moga auta , ali to je taj deo sto se zadovoljava sa fabrikatima, meni nimalo nesmeta sto ih derem na putu kako mi drago i nisam ja taj sto zelenim od muke sedeci u boljem autu. Kapirate me
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Stavi da se glasa za najbolju mashinu!
E vidi nisam ti ovo ispricao. Ta prica o shumaheru u slabom automobilu je 100% tacna. Vidi ovo kad je majstor seo da proba auto, ono nije normalno, znas li ti sta je on radio na Toshinom bunaru, bre ulica ako ima 8m s kraja na kraj on po sredini preko pune linije 80 "obrijao" lika koji ima prednost na raskrsnici. A ja zeludac mi se prevrno, da je vozio jos 5 min mashina bi mi bila puna povrachke.
Zato ja kazem daj Shumaheru ficu i mentolu daj porshea pa vidi. Nije bitno auto, bitan je vozac.
Pozdrav Brate!!!!!!!
Ha.. u pravu si Brate, delimicno, kazem delimicno, jer nemam pojma kako to izgleda stisnuti gas u gradu. To je najbolje da ti Saabo objasni jer ja stvarno neznam, mislim , nista se nedesava
A kd dodje do glasanja , znas, odma ce doci do sukoba jer uvek ima neki koji ima veci gepek a na to nismo mislili kao alternativu u glasanju.
move your mind
He he... a da spojis i ?dobar? auto i ?dobrog? vozaca, ne da bi ti se zeludac prevrnuo vec i jos nesto :lol: Sta sam ja preziveo s njim ne verujem da je iko Obilazenje kolone vozila(5-6 auta u koloni) a prvi auto u koloni treba da udje u krivinu na desno(ne vidi se krivina), a ON obilazi kolonu Ako se tad nisam slogirao, necu nikad, jos su dva auta iz suprotnog smera dolazila Brzina x ubrzanje x ?dobar? vozac = uzivanje
E drustvo evo i mene na novom forumu. Jos se privikavam ali sta ce mo sad, valjda nece dugo trajati posto sam na forumu jedno 5 minuta. Pozdravljam ekipu, "staru ekipu" VG foruma i koliko vidim ima i clanova nekih drugih foruma koje ja nisam posjecivao ali to nije sad vazno vec pozdravljam i ostale clanove foruma .....
Eeeee ljudi...evo i mene.Ja mislio da se vi salite za taj forum,a na VG nigde ni nisam video da je Boost-ina stavio link za forum.Kad ono stvarno eto ga.Zahvaljujem Vujketu i Coswortu sto su me obavestili za forum.Takodje pozdravljam sve clanove i ajmo da napravimo jos jedan the best forum.
Bolje vas nasao 8) . Malo mi je zao VG foruma na kome sam prisutan od samog osnivanja, ali sta da se radi. Ja sam webmasteru u vise navrata skretao paznju na potrebu poboljsanja foruma i na njegovo prisustvo,ali je sve to jako tesko islo i evo dokle je doslo.A onaj forum je stvarno bio ubedljivo najkvalitetniji(sto se tice sadrzaja)na ovim prostorima.Nadam se da je ovde rodjen pravi naslednik !
Pa sa obzirom da forum cine tekstovi njihovih clanova, nadamo se
I jos jednu stvar da odma razjasnim, je naime, da nekad dodje do podbadanja, ja sam na VG vrlo cesto uzimao SAABa kao primer kako se neke stvari odradjuju kvalitetno iz razloga sto imenovana firma stvarno ima nenormalne resurse znanja. Istorijski gledano i GM je preplatio fabriku za celih 180 puta u odnosu na vrednost. Dakle nije kupio fabriku nego , ime, znanje, natalozeno vremenom..itd..itd..
Sad sto sam ja imao sansu da se igram sa SAAB hardware i sa ostalima pa znam koliko velike razlike u geometrijskom i fizickom kvalitetu znaju da budu, imam jedno iskustvo koje mali broj ljudi na nasim prostorima ima. To je znalo da smeta izvesnima, koji su skroz pogresno tumacili moja iskazivanja. Ja NIKAD NISAM REKAO DA JE SAAB najbolji auto..daleko od toga, ima puno auta koji se prave bolje i kvalitetnije kao celina, ali kad je u pitanju pogonski agregat i gde su mu granice u standardnom izdanju onda mogu kao i 100.000 tunera upoznatih sa cinjenicama, da tvrdim da je bez premca.
Dakle, desavace se uskoro i na ovom forumu da dodje do iznosenja nekih segmenata, sta , kako i zasto. Sad ovo zadnje, upravo ZASTO, je da kad se radi tuning motora, na izmenama hardware, netreba puno pametovati. Probati iskopirati nesto kao sto je serija B234R motor kod SAABa , daje garanciju za uspesne 100-e hiljada KM pod tuningom.
Termodinamika i poznavanje materijala, su upravo razlog sto jedan SAAB uspeva gde drugi zapnu.
Dakle, kao auto ima puno toga da se doradi ali sve zavisi od toga sta vlasnik zeli da dobije sa izmenama.
Nadam se da sam se izjasnio dovoljno dobro da nebi bilo nesporazuma, citajuci moje tekstove.
Dakako da ima i za moje pojmove losih ?? resenja koja mogu bolje da se odrade, ali ta vam iskustva necu deliti, jer nudim samo ono sto je dobro, za sve nas.
move your mind
Lep pozdrav za devojčice.Honda, izdahni vazduh da možemo da postavimo komentare na forum.Sobzirom da imaš problema sa bešikom(sve se lepo vidi na logou) da li si razmišljao o pampersu....?Normalno sa Hondinim znakom.Lakše se briše....
Comment