Dobro dosao Zeko, konacko na forumu a i u OPCS clanstvu
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Pozdrav svima,zovem se Aca,iz Arandjelovca sam,vozim Mitsubishi Lancer iz 1989 godine,volim da cackam oko auta pa se nadam da ce mi na ovom forumu biti veoma,veoma interesantno!
stilo 2.4 170 ks abarth 2001.god
mislim da sam maximalno vizuelno predstavio svoj auto.uvezao sam ga pre 20 dana i za sad sam prezadovoljan sa njim a iskren da budem odlucio sam se za stila abarth citajuci dosta forume i slusajuci misljenja i komentare vas forumasa i gosp.stila abarth iz ns. toliko za sad od mene tu sam na forumu svaki dan pa se druzimo.
Lepo je sto ste predstavili svoje automobile, ali ste to uradili na pogresnom mestu, ova rubrika je samo predstavljanje clanova, a ljubimci se predstavljaju ovde http://www.cannonballforums.se/index.php?f=15
P.S. Predstavite se tamo, pa ce neko onda da pocisti ovde
Pozdrav svima, ja sam Kiza spucao sam 30 god u .... i tek sada kupio prvi licno moj auto.U pitanju je suzuki swift 1.0 , 2000 god.Inace obozavam automobile i prvi put sam na nekom auto forumu.
Comment