Legendu nije mereno vreme
Utisci sa V HCS skupa
Collapse
X
-
@ Zverko
VTS objasnio kako ide, ali i kako ore...
Mene zivo zanima koje su to honde pusile, da ne racunamo mugena, ono cudo se vrti na toliko obrtaja da nije ni cudo! A sto se lezanja tice, videces pravi auto na delu, samo da se FoRce smiluje i okaci snimak!
ono sto ste svi propustili
I da, nije mu mesto na stazi!
Legend-u ne znam da li je mereno vreme...
Comment
-
-
Bolje sto nije... To nije auto za takvu stazu i napravio bi lose vreme...
Inace utisci su mi malo sareni, doduse nisam bio svo vreme tu, ali na pocetku je atmosfera bila mnogo bolja, a kako su se razredili automobili (samim tim i ljudi), nekako je opala.
Zao mi je sto je poslednja igra morala da bude likvidirana, ali je takodje bzvz to sto su ljudi koji su se prijavili za Sony nagradnu igru otisli pre izvlacenja.
Automobila je bila zaista za svaku pohvalu, cini mi se da je neko pomenuo cifru od 105 vozila, od najstarijih do najmladjih, kao i onih sredjenih do standardnih.
Trebalo je izdrzati, rasporediti sve te ljude i predstaviti javnosti da sve tece bez problema, iako svi dobro znamo da ih uvek ima.
Cestitke na dobro odrzanom skupu.
Comment
-
-
-
Sto se tice Legenda, to je putnicki auto, ali ga je vozio Kulundzic, i mislim da mu je vreme bilo vise nego dobro. Imao sam priliku da se vozim i sa Kulundzicem u Legendu (Lucky Me) i sa mnogim drugim, ali mi se samo posle Legenda vrtelo u glavi kada sam izasao iz auto, tako da... no comment.
A sada moje slike:
Comment
-
-
Da...bilo je dosta matorih hondi koje su cadile kao dizeli...ali zato mnogo top modela kojima je mirisalo iz auspuha...stvarno su bili u top stanju.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by markokg1982ep3 je osvojio felne, Baner je uzeo prednje diskove, Jesse Jane plocice..
Comment
-
-
veoma dobro odradjeno. sve pohvale od mene...nisam imao fotoaparat paa ako je neko snimao ili slikao negde moju voznju neka mi okaci,bicu zahvalan
lepo bi bilo i da neko okaci rezultate takmicenja i ko je bio u kojim kolima...onako reda radi da oni koji ba sne poznaju dobro imaju uvid u stanje na pisti
Comment
-
-
Vremena otprilike izgledaju ovako (prisećam se):
1. Paja Civic 6gen VTI 46.nešto
2. Dečko što je merio vreme Civic TypeR 7gen 48.5
3. BaneR Civic VTI englez 48.6
4. Sale VTI 5gen 49.nešto
5. Džesi Civic TypeR 8gen 49 ili 50.nešto sekundi...
ostalo se ne sećam
Što se tiče Citroen Sucks-a, ne bi da komentarišem jer je tema Honda, ali ono što je zverko napisao je laž.
Comment
-
Comment