Utisci sa V HCS skupa
Collapse
X
-
drugari, evo i ja se dokopao kompa
zelim da pohvalim organizaciju, sponzore, atmosferu, voznju, hostese, promoterke....
meni je bilo extra ceo dan
ispricao se sa ljudima, naslusao divnog visokoturaznog N/A zvuka, nagledao se stvarno bravuroznih voznji i na kraju se slatko navozao na stazi, sto u Preludi, sto u mojoj "Hondi", zao mi je sto nisam imao vise guma i na jednom i na drugom autu
danas imam masnicu na desnom kolenu od opaljivanja u centralnu konzolu
nego, ima li ko neki filmic ili fotku moje voznje, bilo u Preludu bilo u SX-u?
unapred zahvalan donatorima multimedijalnog materijalaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
It aint about power dude! It's all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
Comment
-
-
I jaoooooooo i ja da kazem po koju, skup je bio extra, Vedran je ispravio grasku od proslog skuuuupa
oranizovao free run, Zverko mi unisto gume
,
, ja se napio
Trio videces ti kad dodjem kod tebe na teren
i tako dalje.......................
Sve u svemu dobro je bilo samo napred
Comment
-
-
U pravu si, trebalo je bude vise piva, od Bokija niko drugi nije mogao da pridje tocilici. Ajd, kaci te clipove.Originally posted by sale vtiPa da nisi pio piva toliko video bi zasto je tako!!!
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
koje bre veze... ajde priznaj kolko ste ti i alexa pojeli sladoleda?Originally posted by Boki GTIAu brate Sale, pa nemoj od rane zore da pucas, ako nista drugo bar sam vam sladoled zavrsio preko veze
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
heheh vi se tamo cimali, prezderavali se od sladoleda, prepijali pivom, zicali za kupone, samo da bi imali kontakt sa promoterkama, a Igor vam ih skinuo za tren
naravoucenije - umesto sto pucate pare na pivcugu, utrosite ih na ratu za CTR
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
navacio si efendva frizuricu i cice se samo lepe
budi srecan sto ja nisam ranije nalepio Hondin znak i umuvao se od starta na parking, znas kad bi ih ti vozio
a sta je bilo juce?Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-

.
Comment