kez VRH!
Da nam je neko pricao da cemo imati placenu stazu a da nema ko da izadje na nju ne bih mu verovao
Extra zezanje, druzenje, prozivanje, voznje, vozio je ko je sta pozeleo i kako je hteo...bilo malo frke ali na kraju bez vecih incidenata sem par probusenih guma.
Svaka cast klubu i organizatorima !!!
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Evo i ja da se javim
My LUDE je (jos jednom), bez ikakvih problema prezivela torturu sa moje strane, ali na kraju guma nije izdrzala... (kaci snimke FoRce, da znaju ljudi o cem' se radi )
Zahvaljujem se svima koji su bili i nadam se da smo uspeli sve da organizujemo na nivou, da vam pruzimo lep provod, i odlicnu atmosferu!!!
Bilo je malo nesporazuma oko nagradne igre (cunjevi), ali i to je reseno na pravi nacin.
Jos jednom zahvaljujem se sponzorima, svim posetiocima i ucesnicima, sto su svojim prisustvom uvelicali ovaj dogadjaj.
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Da kazem nesto sa sponzorske strane, ja licno, moj otac, sestra, moji radnici, moje promoterke(bice ih opet.. ), moji gosti iz Hrvatske, Prijatelji TRIO Motorsa.....ODUSEVLJENI SMO!!
Prezadovoljan sam, bilo je bas kako sam zamislio, HCS me je ispostovao maksimalno kao svog sponzora, dobio sam tretman kakav sam zasluzio, a to sto je prvih sest auta nista ispod 160 ks, i sto cu da bankrotiram zbog njih, drugom prilikom..
A kao clan HCS, fantazija, sve super, cak i te sitnice, pun sam utisaka, idem da se tusiram i da spavam, nije zdravo da mislim, sutra cemo se raspisati...Slike, slike, slike, plizzzzzzzzzzzzzzzz!!!
E da Trio meni su se dopale obe promoterke. Cak sam jednu hteo da pitam da li mogu da uparkiram svoj auto(LEPO PISE PRAVO MESTO ZA VAS AUTO). Al' jbg. rece mi da sam dete Mada pokazao bih ja njoj ko je dete
Krivo mi je jedino sto smo ja i Manfred otisli ranije, mislili smo da nece biti da vozi ko hoce.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Samo da vas obavestim da je skup pre 15-ak min i definitvno zavrsen, tj. Bane, Level, Marinac, Neman i ja smo uspeli da posle obilaska ugostiteljskih objekata BG-a goste iz Hrvatske spakujemo u hotel.
Slikice cu da okacim sutra, odoh malo da dremam.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment