Vidi Johny, Boki i ja smo se dogovorili, basket ce se igrati, a sad gde... to cemo se snaci! Evo mozemo onog zverkovog da okrenemo po vertikali i da otvorimo gepek!
imam razanj, eletromotor na 12v koji vrti (na akumulator) pola bureta metalnog, sto ce reci fali prase i drva/ugalj.
jeste veci sex nego rostilj, ali mozda vredi ?
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ja sam ZA !!! treba nam samo par dobrovoljaca da se utalimo za kesh,
ja i ovako i onako nisam znao shta da donesem...
ovo ce barem da bude sprdnja, madjutim trebao bi nam pored raznja, praseta (ili pragnjeta, josh su pregovori u toku), cumura/uglja, i neko ko zaista zna to sve da ispeche...
u suprotnom netje na dobro da izidje, ni po nas a ni po prasence...
p.s. ako neko ima neke ponude za zaklato prase nek krene da licitra poreklo i krvnu grupu, i naravno pare/kg...
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Zato sam i rekao da nisam za to, nemam pojma, pare i dobra volja neće biti problem ali ko će to da napravi, roštilj se ispeče za sat, satipo maksimalno, za ovo treba više vremana, bar mislim....
A sto se ne pogleda u nekoj kasapnici u Vrbasu da se kupi sredjeno prasence pa da se posle samo natakne na razanj, uveze i usoli. Pa posle samo laganica okretanje a posto se nece rucno okretati znaci ostaje samo nadgledanje.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment