I sta bi sa prasencem? Jagnjetom? Nishta od raznja... c,c,c.c,c
Prehrana dok traju trke - Vrbas 2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kontaktiraj onog Saboa kad već on nije tebe a trebao je
Comment
-
-
Narode, evo obavestenja o polasku, a odnosi se na polazak iz BG.
09.30 okupljanje kod Intera
10.00 kretanje ka NS
11.00 nalazenje sa ekipom iz NS i ka Vrbasu.
Potrudite se da gorivo, sokove i ostalo kupite pre polaska da ne bude izgubljenih na putu kao sto se vec desavalo.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
U frci sam, pa me nazovi
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
e ljudi
mislim ajde nek neko od organizatora, mislim malo ovo ono
pojasni bre neke stvari...
od ideje do realizacije je dug put pa cisto da pitam sta je odluceno na sastanku predsednishtva centralnog canon & honda komiteta kao glavnih i odgovornih organizatora...
...al se nasrah u 2 reda...Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
Komiteja je odlučila da osnuje odbor za rešavanje problema i planiranje skupa, čim se odbor konstituiše počeće sa radom. Obzirom da sezona godišnjih odmora sledi, verovatni početak rada će biti u Septembru.
Sad ozbiljno, Sri je napisao kad se kreće kojim danom i vreme zaustavljanja saobraćaja na putu radi našeg igrokaza...
Potrebno je stići na vreme i doneti dobru volju i eventualno auto ako se želi izaći na stazu....
Klopa i smeštaj su obezbedjeni i cena se zna, za ostalo ćemo se potruditi sami...
Comment
-
-
ma ok za putovanje
ali ovo je tema vezana za prehranu...
samo zelim da cujem shta i kako je planirano vezano za foooooodPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
Ima dosta radnji... meso se moze kupiti, za potpalu rostilja ima grancica kraj puta, a i nacicemo neku talandaru sa nekih poljoprivrednih masina i eto, sve reseno
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-

Comment