dobar dan
ja stigo kuci
pa ovako...
prvo zamerke:
treba neko da stoji pored same linije cilja,tesne trke se ne mogu videti sa strane
..dva puta ste me zeznuli
sto se ne setiste da onog crx-a stavite samnom pre corada,ili posle da vidimo ko ce da uzme 2 mesto?
ma salim se
@level
jes video ko je stub oslonac kluba?
pohvale:
sve je ok...prase ok,ljudi,organizacija,itd...od mene cista 9 -ka...eto toliko..
sto se tiche trka...nazalost hteo sam da izazovem onog corada protiv mx3 ali da skine slikove,ali nisam jer mx3 nije moj auto...tako da sam ovo sada dzabe krecio...
@M
obecao si mi cebe ....pa nisi morao bas do hotela da ides po njega
ovaj M je kao Charlie Brown...ali zato je jugo za respect
rajmax-pa curica pitala.....ja joj odgovorio
zverko-lud si ko konj
@Lanee
reche ti ja da trabakula ide dobro
..i hvala na znackici
@saboo
jebiga koliko sam ja video vi bi ste se dalje setali i zezali a meni srce zaspalo...tako da sam vas kulturno eskivirao
i otisao na livadu da pokusam da spavam...
@boost
promeni zadnji levi amortizer...skace po asfaltu

ja stigo kuci

pa ovako...
prvo zamerke:
treba neko da stoji pored same linije cilja,tesne trke se ne mogu videti sa strane

sto se ne setiste da onog crx-a stavite samnom pre corada,ili posle da vidimo ko ce da uzme 2 mesto?

@level
jes video ko je stub oslonac kluba?

pohvale:
sve je ok...prase ok,ljudi,organizacija,itd...od mene cista 9 -ka...eto toliko..
sto se tiche trka...nazalost hteo sam da izazovem onog corada protiv mx3 ali da skine slikove,ali nisam jer mx3 nije moj auto...tako da sam ovo sada dzabe krecio...
@M
obecao si mi cebe ....pa nisi morao bas do hotela da ides po njega

ovaj M je kao Charlie Brown...ali zato je jugo za respect

rajmax-pa curica pitala.....ja joj odgovorio

zverko-lud si ko konj

@Lanee
reche ti ja da trabakula ide dobro

@saboo
jebiga koliko sam ja video vi bi ste se dalje setali i zezali a meni srce zaspalo...tako da sam vas kulturno eskivirao

@boost
promeni zadnji levi amortizer...skace po asfaltu

Comment