Pa ako sam ja mogao protiv Audijevih 190ks i 280 Nm onda shta reci
Iako vlasnik auta nije hteo da iskazhe stvarnu snagu auta, a voditelj je insistirao da imam neshto vishe pod haubom od onog shto pishe nazad....
Mislim stvarno... lego kockice. Sledece godine moram spremiti neshto ozbiljno ili neshto shto mi nece biti bitno da li se trkam
Forester je moj, skyline ako te interesuje nesto slobodno posalji p.m.
Sto se tice performansi fabricki ima 172hp.. doradjivan je usis i kompletan izduv je odradjen od turbine... Tacnu konjazu ne znam ali jeste negde oko 200. Sto se tice tezine, identicna kao i kod audija tako da nebude da je 200 kila tezi audi + audi takodje ima kompletan izduv i usis odradjen tako da i on ima vecu konjazu, sto bi znacilo da je razlika ipak nekih 50-60 konja....A to kako sam mislio protiv 420 (odakle izvuce 420 ?? taj auto ima 350 al' ajde) , zar svi tamo nismo dosli da se druzimo i uzivamo? A i nemislim da sam se nesto obrukao
audi je potpino stock osim tog nazovi isduva koji je iz dve cevke spojen u jednu. i da audi ima 420nm prodzaraj malo po netu pa ces videti...
nisam znao da forester ima 1600kg... izvinjavam, se, mislio sam da je laksi tj logicno bi bilo da je laksi zbog tanjeg lima i manjeg motora ali nebitno... niko nije reko da si se obrukao samo ne vidim razlog tolikim hvalospevima od strane skaja
Pa dobro ako ce mo toliko da detaljisemo... ima tacno 1560 kg + 50 litara goriva i negde oko 40 + litara plina i pun gepek stvari tako da eto ako vam se racuna vidite koliko sam ja bio tezak.To dali audi ima odradjeno ono sto sam reko popricajte malo bolje sa gazdom , ja sam pricao ceo dan tako da znam sta pricam .. A zverko pa ti druze bas se razbacujes sa tim Nm, ja mislim da bi ti trebalo malo da pogledas specifikacije pre nego sto pricas nesto
Comment