I kao naj bitnije DORO mislim da se vidi ko kosi ko vodu nosi na stazi , ,
prijalo mi je tvoje hladno pivo i red bul koji si platio posto si izgubio ,
Napravio si dil sa starterom pa me je vraćao u rukverc a ti si već krenuo, zaboravio sam klimu da iskjlučim a bio je i na plinu, a da i kao eM, zaboravio sam gume da naduvam, a bio sam i sam u kolima pa me je bilo malo strah....
Nema veze, pobedniku čestitka, sledeće godine ću se bolje spremiti
A niko da pohvali nas mazdase, jes da nas nije bilo mnogo ali smo imali najlepsu tendu (da ne kazem stand), tj. sve ribe su bile kod nas
A i nasi vozaci se nisu obrukali
Pa nisu sve bile kod vas, ali su najlepse bile kod vas. Od one jedne nisam uspevao da gledam desavanja na stazi...svaka cast Bice zanimljivo sledece godine kad budete organizovali
koga briga za organizacuju, sem hondashe,
doshao sam da se lepo provedem eventualno potegnem koji put,
medjutim proveo sam se 10 x bolje nego shto sam ocekivao.
a o takmicarima i takmicenju:
ko je ozbilno shvatio trku ozbiljno se i spremio, za razliku od vikend-warriora koji su doshli na vops i prase.... i bilo je josh neshto na kraj mi pameti
A DA TRKE !!! heheheh
bilo je naravno i iznenadjenja ali poshto zurim napolje zverko ce uskoro poslati slike a kako kazu da slika govori 999 rechi ja cu dodati samo josh jednu da dopunim. HEBEM-TI-ZIVOT-KAKO-IDE-ONAJ-EMOV-ZVRK
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Yebo te skubi bas, morao sam tako da vozim jer si podivljao na ulasku u Bgd i tako da sam ja sa onom barakom isao levo desno, dok je Ilegalni vikao " vi ste ludiiiiiiiiii" "niste normalni " ti si se zajapurio najstrasnije, i opet se dokazalo da je posle desavanja nasladjavoznja kuci.....
Sale je hteo nesto da kaze iz svog karavana ali je imao sliku nije imao ton ,,,
Sva sreca u Vrbasu nemaju bankine pored puta inacebi ti pokazao sta znas
Meni je krivo sto sam bio samo jedan dan, ali sta ces, bolje ista, nego kao prosle godine, nista. Inace, bilo je dobro, i sto svi kazu druzenje je keva.
Sledece godine moram bolje da se spremim, da ne pravim decije greske tipa, promasio brzinu i tako to. Mnogo piva, malo koncentracije. Sve u svemu, dobro okupljanje.
Sauna je bila oba dana besplatna ... jakuzzi ste mogli grupno u bazenu da organizujete (zavisi od ishrane i sl.), mogli ste medjusobno da se masirate ...
Fitness centar ... pa mogli ste da trckate malo stazi, niko vam nije branio
Comment