jao da, njih sam zaboravio
Ado, obavezno dovezi slep
Ado loze te,nema potrebe ako nas opelase pitas. Oni koji ce doci ,docice spremni za toliki put tako da nema mesta za brigama
Mozda ne bi bilo lose ako neko ima da ponese krutu rudu cisto da se nadje ako neki od italijana ili japanaca pozeli da prodje stazu dosta brze nego sto je u njihovoj moci,vrlo rado ce opelasi da im izadju u susret
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Jos jedan kadett atmosverac iz KV , sa dosta nadrkanom masinom dolazi u Vrbas. U ekipi sam sa jos jednom vektrom... POZZ za opelase, a i sve ostale. NEKA NAJBOLJI POBEDI, taj dan je najbitnije druzenje.
Pridruzice se manifestaciji i WOLF RACE RACING TEAM u nemacko-japanskom sastavu i to jedna ibica turbo, jedan leon turbo, jedna honda, jedna mazda i jedan polo VR6
Gledamo se ...
P.S.-Samo jedno pitanje - Jer se klase razdvajaju ili ko koga dohvati ))
--------------DIESEL POWER-------------
---Because real cars don`t have spark plugs---
vidim ja da cu zbog WOLF RACE RACING TEAM-a morati kamion da poteram a ne onaj mali
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment