Jos jedan kadett atmosverac iz KV , sa dosta nadrkanom masinom dolazi u Vrbas. U ekipi sam sa jos jednom vektrom... POZZ za opelase, a i sve ostale. NEKA NAJBOLJI POBEDI, taj dan je najbitnije druzenje.
Jooooj stize nam i pojacanje
Pa ja mislim da ovo nece biti humano koliko ce mo biti najbrzi
Sto se tice toga ko ce da pobedi i ja cu se sloziti za deejay da treba najbolji pobediti ali po svemu sudeci to ce biti neki opel
@disel power
Ajde vraticu vise taj branik da mi ne sedite na kicmi.Ne mogu da verujem da vas toliko plasi bez njega
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Jos jedan kadett atmosverac iz KV , sa dosta nadrkanom masinom dolazi u Vrbas. U ekipi sam sa jos jednom vektrom... POZZ za opelase, a i sve ostale. NEKA NAJBOLJI POBEDI, taj dan je najbitnije druzenje.
Jooooj stize nam i pojacanje
Pa ja mislim da ovo nece biti humano koliko ce mo biti najbrzi
Sto se tice toga ko ce da pobedi i ja cu se sloziti za deejay da treba najbolji pobediti ali po svemu sudeci to ce biti neki opel
Ali u Diznilendu )))
--------------DIESEL POWER-------------
---Because real cars don`t have spark plugs---
ajde ovako.
doteracu ja masinu sa fabrickih 450 konja bez mene naravno pa da vidim ko ce samnom na crtu ali pre toga da mi pomognete da raskacim prikolicu .
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
pa tu negde. ako krenes ujutru salim se jedino da skinem osigurac sa blokade pa da vidis. bices iznenadjen samo zbog prenosnog odnosa ali opet cisto sumljam da bi mogao tako brzo da ga isaltam
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment