ili da snimas, ali bez montiranja snimka
mada ne znam da li bih se ponovo upustio u okrsaj sa vectrom
a u vrbasu ne znam da li cu uopste voziti jer je asfalt nakrenut u stranu, sto nikako ne prija zadnjoj vuci
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Sto se mene tice,mozemo se sutra naci i odabrati gde cemo se probati na 200 m. Evo ti moj E-mail,pa mi se javi dzokoopel@gmail.com
A sto se tice tvog komentara za asfalt u Vrbasu,sta da ti kazem,SVE JE TO DEO TRKANJA.Bice nam mnogo zao ako ne budes dosao...
a sto se vrbasa tice, pricali su mi kakva je podloga, u sta sam se kasnije uverio i svojim ocima kad sam otisao
ja cu doci sigurno, ali veruj mi, najmanje sto mi treba jeste da mi na tako uskom i klizavom putu auto pobegne u stranu i da me navuce na auto u drugoj traci ili jos gore na gledaoce koji stoje uz sam put
lako je tu terati pun gas sa prednjom vucom ili 4wd
no, videcemo
ako dodjem autom, probacu podlogu pa cu videti
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Nebih da sam patribrejker, ali da li se neko zapitao za sigurnost samog okupljanja? Svedoci smo da svake godne bude uvek likova tik uz stazu ( sto na startu, sto duz staze ) koji kao da cackaju mecku u oko sa zeljom da budu cluster-ovani po njivama/parkicu.
Treba biti realan, i sagledati situaciju. Takva situacija moze da se desi bilo gde ( pa cak su ljudi ginuli i na obezbedjenom F1 autodromu, a ne na neobezbedjenoj cesti ). Da me neko neshvati pogresno, nepisem ovo da miniram skup, nego da koliko toliko pomognem da organizator ( koji ce prijaviti skup u Miliciji ) ne na**** zbog nekog incidentna.
Da li je razmisljalo da se posetiocima dozvoli okupljanje ( ako vec moraju oko staze biti ) samo iza startne linije. Ako se pocnu okupljati duz staze, onda nista od trkanja dok se ne udalje na propisanu razdaljinu ( ali i to je sve relativno jer nema zastitne ograde )
Takodje, da li se razmisljalo o pravcu od Trivita ka Kuli, gde postoje TRI trake i gde ima oko 3 km pravca ( a takodje postoji alternativa ovom putu za putnike koji idu prema Kuli ) Na tom pravcu bi se mogla odrzati trka od 402m i sa jos minimum toliko zaustavnog puta.
Da, ja sam prošle godine ustanovio da se granulacija podloge nije slagala sa šarom na gumama, pa nisam pustio svih 55 konja da se rastrče po stazi
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Takodje, da li se razmisljalo o pravcu od Trivita ka Kuli, gde postoje TRI trake i gde ima oko 3 km pravca ( a takodje postoji alternativa ovom putu za putnike koji idu prema Kuli ) Na tom pravcu bi se mogla odrzati trka od 402m i sa jos minimum toliko zaustavnog puta.
Taj put je ili regionalni ili magistralni... nije lokalni, samim tim ne moze da se zatvori, nije u nadleznosti opstine.
Ma daj te ljudi sta vam je!?
Pa nije ovo ultra-mega-giga takmicenje pa se sad svi ostre samo za to. Mislim ko je ovo toliko ozbiljno shvatio taj nije normalan jer ukoliko se bude procenilo da je zaista ne bezbedno "TRKE" ce biti prekinute ali opet kazem kao i svake godine to je bilo samo usputno,nije stavljen akcenat na trke vec na druzenje i rostiljanje,kupanje,spavanje sa omiljenim drugarima itd
Bez preterane napetosti i ne gledaj te vase rivale kroz "drag" u Vrbasu vec to obavite negde drugde jer niko od nas ne zeli bilo kakve incidente!!!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
ja licno prvi idem zbog blejanja sa blesavom ekipom
ako bude potezanja super, ipak svi imamo pumpu za gorivo u grudima umesto srca, ali nije prioritet
ja sam video prosle godine ljude koji su uzivali u hladu, jeli rostilj, pili pivo i pistela im jajca za trkanje
Reporter blizak vodećim ljudima foruma saznaje takoreći zvanično da će biti live prenosa dok traje dogadjaj pa će moći svi da se slikaju na licu mesta i da drže drage im uspomene u vitrini. Takodje se nešto načuje da će neke stipse od sponzora odrešiti kesu da bar kane koja kap ulja za one što će ga potrošiti na stazi
sigurno je da ti snimati neces nista, videli smo kakav si umetnik
Verujem da nam ima jos koji vole njegov nacin rada, pa ovom prilikom apelujem na organizatore da mu omoguce da snima, posto mu "rad" izgleda kao izvestaj sa ratista ! Gledas, a nemas pojma sta ce sledece da udje u kadar : necija noga, gola zena..., a takodje ne znas da li je snimano u Vrbasu ili u Teheranu !
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Polako s*te pare Panticu.... Sky,ne bitno je ko je brzi,dal ti ili ja... Bitno je da nam u Vrbasu sve lepo prodje i da se vratimo kuci zivi i zdravi,i sa lepim uspomenama. (a ne bi bilo na odmet i broj od starterke ! )...
Ma ljudi,bice bre sve OK.Bice i lepog druzenja,a i trka.Nego ne znam dal cu uspeti da obuzdam ove konjine pod haubom do 11 Jula.A kad dodjemo na stazu,ako Bog da,pusticu ih neka se rzu i rastrce po stazi.A uvece ce da brste travicu i da mirisu rostilj !
Comment