Vrbas 2009 (11. i 12. jul) - CBC DRAG 201m

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

Re: Vrbas 2009 (11. i 12. jul) - CBC DRAG 201m

nije problem ni ovako naci 200 metara puta
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• deejay
      CBC Član
      • 17.01.2009
      • 28

sky, ovo je prozivka na tvoj racun, mislim da bi bio red da se nas troica nadjemo, pa da vidimo na licu mesta ko je brzi...

Comment

• deejay
        CBC Član
        • 17.01.2009
        • 28

a da, jaki ste vi za mene, ja cu biti u svojstvu posmatraca i snimatelja... xexexe

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

ili da snimas, ali bez montiranja snimka
          mada ne znam da li bih se ponovo upustio u okrsaj sa vectrom
          a u vrbasu ne znam da li cu uopste voziti jer je asfalt nakrenut u stranu, sto nikako ne prija zadnjoj vuci
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Vectra A-Cacak
            CBC Član
            • 21.06.2009
            • 14
            • Cacak

Sto se mene tice,mozemo se sutra naci i odabrati gde cemo se probati na 200 m. Evo ti moj E-mail,pa mi se javi dzokoopel@gmail.com
            A sto se tice tvog komentara za asfalt u Vrbasu,sta da ti kazem,SVE JE TO DEO TRKANJA.Bice nam mnogo zao ako ne budes dosao...

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

ma ok, lako cemo se dogovoriti mi ovde

a sto se vrbasa tice, pricali su mi kakva je podloga, u sta sam se kasnije uverio i svojim ocima kad sam otisao
              ja cu doci sigurno, ali veruj mi, najmanje sto mi treba jeste da mi na tako uskom i klizavom putu auto pobegne u stranu i da me navuce na auto u drugoj traci ili jos gore na gledaoce koji stoje uz sam put

lako je tu terati pun gas sa prednjom vucom ili 4wd

no, videcemo
              ako dodjem autom, probacu podlogu pa cu videti

Comment

• mb12
                CBC Senator XXL
                • 06.11.2006
                • 640
                • Vrbas
                • Mazda 626 2.0 TD

Pozdrav ljudi!

Nebih da sam patribrejker, ali da li se neko zapitao za sigurnost samog okupljanja? Svedoci smo da svake godne bude uvek likova tik uz stazu ( sto na startu, sto duz staze ) koji kao da cackaju mecku u oko sa zeljom da budu cluster-ovani po njivama/parkicu.

Treba biti realan, i sagledati situaciju. Takva situacija moze da se desi bilo gde ( pa cak su ljudi ginuli i na obezbedjenom F1 autodromu, a ne na neobezbedjenoj cesti ). Da me neko neshvati pogresno, nepisem ovo da miniram skup, nego da koliko toliko pomognem da organizator ( koji ce prijaviti skup u Miliciji ) ne na**** zbog nekog incidentna.

Da li je razmisljalo da se posetiocima dozvoli okupljanje ( ako vec moraju oko staze biti ) samo iza startne linije. Ako se pocnu okupljati duz staze, onda nista od trkanja dok se ne udalje na propisanu razdaljinu ( ali i to je sve relativno jer nema zastitne ograde )

Takodje, da li se razmisljalo o pravcu od Trivita ka Kuli, gde postoje TRI trake i gde ima oko 3 km pravca ( a takodje postoji alternativa ovom putu za putnike koji idu prema Kuli ) Na tom pravcu bi se mogla odrzati trka od 402m i sa jos minimum toliko zaustavnog puta.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                  - 42 -
                  • 03.02.2005
                  • 2235
                  • Novi Sad

Originally posted by skyline
                  ako dodjem autom, probacu podlogu pa cu videti
                  Da, ja sam prošle godine ustanovio da se granulacija podloge nije slagala sa šarom na gumama, pa nisam pustio svih 55 konja da se rastrče po stazi
                  Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                  11.04. 0:12 #2
                  Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Saabo
                    Moderator
                    • 29.09.2004
                    • 1724
                    • Vrbas
                    • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Originally posted by mb12
                    Takodje, da li se razmisljalo o pravcu od Trivita ka Kuli, gde postoje TRI trake i gde ima oko 3 km pravca ( a takodje postoji alternativa ovom putu za putnike koji idu prema Kuli ) Na tom pravcu bi se mogla odrzati trka od 402m i sa jos minimum toliko zaustavnog puta.
                    Taj put je ili regionalni ili magistralni... nije lokalni, samim tim ne moze da se zatvori, nije u nadleznosti opstine.
                    SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

Ma daj te ljudi sta vam je!?
                      Pa nije ovo ultra-mega-giga takmicenje pa se sad svi ostre samo za to. Mislim ko je ovo toliko ozbiljno shvatio taj nije normalan jer ukoliko se bude procenilo da je zaista ne bezbedno "TRKE" ce biti prekinute ali opet kazem kao i svake godine to je bilo samo usputno,nije stavljen akcenat na trke vec na druzenje i rostiljanje,kupanje,spavanje sa omiljenim drugarima itd

Bez preterane napetosti i ne gledaj te vase rivale kroz "drag" u Vrbasu vec to obavite negde drugde jer niko od nas ne zeli bilo kakve incidente!!!
                      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• skyline
                        CBC Senator XXL
                        • 31.07.2007
                        • 3149
                        • Cacak

ja licno prvi idem zbog blejanja sa blesavom ekipom
                        ako bude potezanja super, ipak svi imamo pumpu za gorivo u grudima umesto srca, ali nije prioritet
                        ja sam video prosle godine ljude koji su uzivali u hladu, jeli rostilj, pili pivo i pistela im jajca za trkanje

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

sigurno je da ti snimati neces nista, videli smo kakav si umetnik
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Reporter blizak vodećim ljudima foruma saznaje takoreći zvanično da će biti live prenosa dok traje dogadjaj pa će moći svi da se slikaju na licu mesta i da drže drage im uspomene u vitrini. Takodje se nešto načuje da će neke stipse od sponzora odrešiti kesu da bar kane koja kap ulja za one što će ga potrošiti na stazi
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

Originally posted by sri98
                              sigurno je da ti snimati neces nista, videli smo kakav si umetnik
                              Verujem da nam ima jos koji vole njegov nacin rada, pa ovom prilikom apelujem na organizatore da mu omoguce da snima, posto mu "rad" izgleda kao izvestaj sa ratista ! Gledas, a nemas pojma sta ce sledece da udje u kadar : necija noga, gola zena..., a takodje ne znas da li je snimano u Vrbasu ili u Teheranu !
                              Originally posted by Valent Vudriga
                              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Vectra A-Cacak
                                CBC Član
                                • 21.06.2009
                                • 14
                                • Cacak

Polako s*te pare Panticu.... Sky,ne bitno je ko je brzi,dal ti ili ja... Bitno je da nam u Vrbasu sve lepo prodje i da se vratimo kuci zivi i zdravi,i sa lepim uspomenama. (a ne bi bilo na odmet i broj od starterke ! )...

Ma ljudi,bice bre sve OK.Bice i lepog druzenja,a i trka.Nego ne znam dal cu uspeti da obuzdam ove konjine pod haubom do 11 Jula.A kad dodjemo na stazu,ako Bog da,pusticu ih neka se rzu i rastrce po stazi.A uvece ce da brste travicu i da mirisu rostilj !

Comment

Working...
                                X