Nema dalje brate....
CannonBall AKCIJA!!! Vracanje Noleta na forum
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
U sranjima sam do guse do oktobra. Dotle se ne mrdam nigde od relacije kuca-posao. Neka neko uzme novce od ljudi koji budu prisustvovali skupu (a da je iz Beograda, Novog Beograda ili Zemuna), pa mozemo da se vidimo u toku radne nedelje, ja radim u Aeroinzenjeringu, preko puta hotela "Jugoslavija" (Novi Beograd-Zemun). U svakom slucaju, sta god da se dogovorimo bilo bi dobro da se ovde napise kako bi svi znali sta se kupuje-desava.
PozdravŠto više za što manje
Comment
-
-
Evo i novosti:
nabavio sam i monitor
IBM G41
znaci ostaje racunar, mis i tastatura:
59EUR
delite, skupljajte pare pa da zavrsavamo.
Za visak novca ne brinite, moze se kupiti rezac, dodati jos memorije, ili u krajnjem posluziti za benzin do H.N.
U ponedeljak mozemo sve da zavrsimo (ili utorak jos bolje)
pozdravŠto više za što manje
Comment
-
-
Idealna varijanta je da neko iz BGD u nedelju(na skupu) pokupi novac i da ga odnese Alix-u, ostali neka pošalju lovu na račun ili poštom, tako da već najkasnije u utorak znamo kako stojimo!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
@alix: Ja cu ti doneti na skup... Aj' potrudi se i napravi neku listu sa nick-ovima sa foruma i ostavljenim mestom za ime, prezime i vrednost donacije.
Ja cu kasnije ubaciti listu i u drugi thread, kako bi omogucili transparentnost projekta...
Comment
-
-
Alix uplatio sam 850 (racunao sam da bude 10eura)din na tvoju kucnu adresu, ali su mi pravili problem u posti kad su kucali broj 26.000 za Pancevo nije hteo da prihvati, vec su kucali 26.101 cini mi se. Nadam se da ce stici bez nekih problema. Pozdrav. Dokle se stiglo sa uplatama, ili ce posle nedelje biti presek?Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
Comment