Dobro vece Svima. Nesto se pitam da li postoji ludja ekipa od Cannonbalasa .Jedino sam uspio da procitam ovu "temu" tj cijeli tok zbivanja i desavanja. Ponovo se zahvaljujem inicijatorima i ucesnicima lude (za mene lude i neprihvatlive ) akcije ali sta je tu je. Sada mi je problem sa vremenom jer treba opravdati akciju tako sto bi trebalo i javiti se ponekad, jel' tako ...... Tako je.
Evo kako stvari stoje u kratkim crtama ...... Radio sam 1 mjesec u trgovinu (veleprodaja) a onda presao u drugu gdje radi moj bivsi kolega. Radimo - ugradjujemo sigurnosne sisteme, kamere, senzore, pozarne sisteme i bla bla bla. Nemam fiksno radno vrijeme, u stvari i imam ali se vazda radi vise tako da ...... Recimo malopre sam dosao iz Podgorice tako da sam sav smoren i ubrzo cu u krevet jer sutra rano moram sa porodicom za Pg i Niksic.
Sledeca stvar je ta sto sam ostao bez kadeta . Imam je njega jos ali ce te vidjeti u kakvom stanju samo da nakacim slike. Mozda to i sada uradim ali ce mi svakako trebati par mjeseci da se uhodam sa novim i starim temama. Pozdrav jos jednom za sve Vas
Comment