"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
Znam da ne mora da znachi, ali, igrom sluchaja, isto vozim sierru cosworth.
"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
Pa mora da znaci posto doticna gospoda poznaju materiju
Ma ide sijera u tri pi*ke materine.
Samo ja ne znam da li ce doticni dr.cosworth prekrsajno da odgovara zbog naborivanja asfalta u zoni starta ili ce biti samo novcano kaznjen od strane mesne zajednice Vrbas
Iskreno,odusevilo me nekoliko auta medju kojima je i siera.Kadet kocka od Zemsa-Vemsa ,onaj mali budjavi crni saxo ,206-ica ona rc ide za sve pare....bilo je jos po koji ali ovih 3-4 su ostavili najaci utisak
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Pa da sam napisao da dobro ide onaj AERO (sto je nemoguce) verovatno se nista nebi desilo
niko nije trazio od tebe da napises bilo sta vezano za bilo koj auto . mnogi su iskulirali na temu AERO a ti koji si juce doso si se naso pametan
da podhebavas. generalno, tvoja prica nece nikog dotaci jedino sto ce se desti je sankcija . isto ovo sto ti radis sam ja ili neko tamo deseti mogo
da uradim vezano za Dulletovu imprezu ili za R8, pa nisam, zasto... ne vidim svrhu.
Samo da vas pohvalim sve.
Zao mi je sto nisam bio u nedelju,vidim da je bilo i skupljih masina,zao mi je sto nisam video mercedesa i tog forda u akciji ali jbg,videcu dogodine nadam se.
Mene je najvise odusevila ona kockica,zanemeo sam kad je krenulaaa.... BRUKA
Comment