vrbas 2009, FOTKE, CLIPOVI, UTISCI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vodicar
    CBC Početnik
    • 12.07.2009
    • 6
    • vrbas

Re: vrbas 2009, FOTKE, CLIPOVI, UTISCI

Po mom misljenju auto koje je odusevio dosta Vrbasana to je beli kadet '77 god......a u svakom slucaju svaki auto je dobar na svoj nacin.......

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Originally posted by zverko
      Originally posted by stanoje
      Pa da sam napisao da dobro ide onaj AERO (sto je nemoguce) verovatno se nista nebi desilo
      niko nije trazio od tebe da napises bilo sta vezano za bilo koj auto . mnogi su iskulirali na temu AERO a ti koji si juce doso si se naso pametan
      da podhebavas. generalno, tvoja prica nece nikog dotaci jedino sto ce se desti je sankcija . isto ovo sto ti radis sam ja ili neko tamo deseti mogo
      da uradim vezano za Dulletovu imprezu ili za R8, pa nisam, zasto... ne vidim svrhu.
      Meni nije jasno kako mu ne dosadi da se iznova registruje i iznova krece sa istom pricom, i stalno dobija po nosu. Mislim, ko nije ukapirao do sada o kome se u stvari radi...
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Roske Gti
        CBC Početnik
        • 16.07.2009
        • 5
        • Zvezdara

Momci svaka cast za organizaciju,sve pohvale i vidimo se opet sledece godine

Comment

• TOKYO
          CBC Senator XXL
          • 17.07.2006
          • 1696
          • Beograd- NBGD

@zver

Mislio sam da si pisao o cossiju??
          MY ex RWD Alfa
          Drift & Donuts & Track

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

pa vec si pitao ovo i ja ti napisah ono sto sam tamo cuo.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Ajd na kraju da i ja kažem koju, bilo je i prošlo, niko nije nastradao i to je najvažnije. Bilo je propusta sa gledaocima jer trkači nisu mogli da dodju do starta sa zagrevanjem guma, semafor je radio ali ne i merenje vremena, policija nije radila svoj posao pa je neka ****** kombijem zaprečila put za povratak trkača. Sve kampujuće ekipe su ostavile djubre za sobom koje smo pokupili da bi livada ostala kakava je i bila. Nije teško biti fin, samo jedna crna kesa rešava stvar u startu. Bazen nije radio zbog lošeg vremena pa je izostalo noćno okupljanje koje je bitan sastavni deo ovog dogadjaja.

Ono što je dobro je da su se pojavili ozbiljni automobili i ljudi koji učestvuju na ovakvim manifestacijama profesionalno i malo dočarali atmosferu kad rikne i šlajfa 200+ konja sem onog Brozovog koji jadan ne šlajfa... Šalim se za poslednje naravno Sve se u svemu svima njima a i ostalim amaterima se zahvaljujem što su bili i učestvovali. Mesto za prepucavanje je na stazi, možemo se tamo družiti koliko god i prozivati u pozitivnom smislu.

Stvarno mi je krivo za Skija što je potegao čak odande i vozio jednu trku i to sa diskvalifikacijom a nije nam toliko bio važan rezultat da se ne bi ponovila trka jer su i drugi imali propuste sa preranim kretanjem ili neuspešnim startom. Ako dodje sledeće godine imaće čast da otvori dogadjaj sa kim hoće ili bar samnom ako neće niko drugi

Pošto će organizacija od sada biti sa foruma, potrudićemo se da za sledeću godinu napravimo mnogo bolje i mnogo organizovaniji dogadjaj ako uspe i na drugoj pogodnijoj lokaciji sa nekim bar simboličnim nagradama, za mokre majce morate se pobrinuti sami
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

ma nema teorije da cu ponovo doci nakon ovog ekcesa

zezanje naravno, docicu ako bog da, samo pitanje je da li ce silvija biti tada tu, ko zna
                a za revijalnu voznju cemo se dogovoriti, samo bolje umesto semafora da mi stavite rampu kao na motokrosu, da ne mogu da krenem pre vremena i da hocu
                Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Ma za revijalnu vožnju nema veze ko kad krene, prošle godine me je Boki skoro odvalio sa standardnim Jugom jer je krenuo na prevaru dok sam dizao stakla i čekao na start znak i ševrdao po putu da ne mogu da ga obidjem ali je ipak na kraju platio sladoled kao kaznu za igubljenu trku

https.autogas.rs

Comment

• skyline
                    CBC Senator XXL
                    • 31.07.2007
                    • 3149
                    • Cacak

super, ja cu kornet sa jagodom
                    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Chorba
                      CBC Član
                      • 14.08.2006
                      • 91
                      • Beograd

Originally posted by 206
                      Originally posted by zverko
                      Originally posted by stanoje
                      Pa da sam napisao da dobro ide onaj AERO (sto je nemoguce) verovatno se nista nebi desilo
                      niko nije trazio od tebe da napises bilo sta vezano za bilo koj auto . mnogi su iskulirali na temu AERO a ti koji si juce doso si se naso pametan
                      da podhebavas. generalno, tvoja prica nece nikog dotaci jedino sto ce se desti je sankcija . isto ovo sto ti radis sam ja ili neko tamo deseti mogo
                      da uradim vezano za Dulletovu imprezu ili za R8, pa nisam, zasto... ne vidim svrhu.
                      Meni nije jasno kako mu ne dosadi da se iznova registruje i iznova krece sa istom pricom, i stalno dobija po nosu. Mislim, ko nije ukapirao do sada o kome se u stvari radi...
                      Do pre par godina na 402 se moglo (tad se pljuvalo po 201)...sada je 201 dobar!
                      Mada ne znam o kome se radi (tek posle ovog tvog posta sam to primetio) izgleda da za njega ima mesta samo u publici ili na forumima.

Nego, a sto tebe nije bilo?
                      sva streetrace desavanja od 2006-te.

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Nemam bas uvek vremena da jurcam po okupljanjima, sta da radim...
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Chorba
                          CBC Član
                          • 14.08.2006
                          • 91
                          • Beograd

Izgleda da cu apsolvirati ljude sa velikim kompleksom (kad im ne ide kako zele onda postaju nasilni) i koji radi, jedne do dve recenice moraju aktivirati novi nick i tako slati na PM ono sto ne smeju javno da kazu. Zato ce ovakvi PM uvek zavrsiti tamo gde su trebali da budu objavljeni. Cudo jedno kako se prepoznaju u mom tekstu.

Evo jednog takvog

201- dobar - hh

Poslato na: Sre 22 Jul 2009 11:13
                          Od: untouchable
                          Za: Chorba
                          402 vozim i dalje i pljuvacu 201 ceo zivot a to sto sam dosao tamo i pokazao sta umem je islo u druge svrhe samo nije dosao taj sto je trebao a ti prestani da kenjas okliznuces se na bananu
                          Malo besplatnog poducavanja za ovakve koji su tek od pre par godina na internetu. PM sluzi za poznate koji se potpisuju imenom i prezimenom. Email za sve ostale.

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Batalite to, priča nije vredna da bude ovde a pogotovo u ovoj temi.

Što se ostalog tiče ja sam Džekil i Hajd ili Eliot Nes i Kapone.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Zamolio bih sve koji imaju neke snimke sa dogadjaja a voljni su da ih pošalju na neki način da se obrate uglavnom_bezopasni na PP da bi napravili galeriju za ovu godinu.

https.autogas.rs

Comment

• Chorba
                                CBC Član
                                • 14.08.2006
                                • 91
                                • Beograd

Originally posted by Dora
                                Batalite to, priča nije vredna da bude ovde a pogotovo u ovoj temi.

Što se ostalog tiče ja sam Džekil i Hajd ili Eliot Nes i Kapone.
                                Ja se slazem sa tobom ali doticni je uporan, evo nove poruke....

Poslato na: Pon 27 Jul 2009 23:40
                                Od: untouchable
                                Za: Chorba
                                Meeeeeeeeeeeeee Meeeeeeeeeeeeeee MEEEEEEEEEEEEEEEE mekeci i pasi travu nisi za drugo kod mene nema zuti pa crveni sto znaci da si u maleru...
                                E sad sto misli da je "untouchable" ....
                                IP adresa sa koje je poruka poslata, prijava MUP-u za uznemiravanje (novo usvojen krivicni zakon to sada dozvoljava) i eto nam njegov CV. Slusam pre neki dan ove iz MUP-a na TV o internet kriminalu, veoma ozbiljno shvataju incognito pretnje, treba im neko kod nas za primer ostalima...

Comment

Working...
                                X