E pa mi malo matoriji se odlično sećamo HR primorja.Bio sam tamo kao motorista i automobilista a i sa matorcima nebrojeno puta od Kupara do Rijeke.Čak sam se malo muvao i po Kornatima u fazonu nekakve nautičke "akademije".Tek u vreme onih sranja sam otkrio CG obalu koja je takodje lepa ali je onaj "gornji" deo daleko organizovaniji i podesniji za sve ono što odmor znači!  

.. sve se bojim da ako Ada Bojana bude polazna stanica da se nece stici daleko
.. sve se bojim da ako Ada Bojana bude polazna stanica da se nece stici daleko   

Pitaj radije ljude koji su bili dolje, nek' ti oni iz prve ruke kazu kakav su imali tretman. Svugdje ima ******, ali razumni ljudi nece generalizirati jednu cijelu naciju zbog ekstremne manjine. Na idiota mozes naletiti i u Tuzli, Budimpesti, Osijeku isto kao i u Novmo Sadu ili Pancevu (NHF navedenim gradovima, just making a point...).
  Pitaj radije ljude koji su bili dolje, nek' ti oni iz prve ruke kazu kakav su imali tretman. Svugdje ima ******, ali razumni ljudi nece generalizirati jednu cijelu naciju zbog ekstremne manjine. Na idiota mozes naletiti i u Tuzli, Budimpesti, Osijeku isto kao i u Novmo Sadu ili Pancevu (NHF navedenim gradovima, just making a point...).

Comment