Nije, oterali smo decu koja su imala fudbal pa nisu hteli da nam daju Ada je ukakio po običaju ni slike ni tona od roštilja pa mo improvizovali na brzinu ali uspelo se
Meni je bilo super kao i uvek. Opet nas je vreme posluzilo!!! Talije smo nevidjene, koji god datum da se izabare, taj dan ce biti lepo vreme, a dan pre i posle, padaju kucici i macici i ko zna sta sve pride sa neba
Drago mi je sto sam video poznate ljude, ponovo, posle zimske pauze, i sto smo mogli da porzagovaramo malo i da se druzimo uz omiljene slatkise (citaj tulumbe ), a i poneko parce mesa. Krivo mi je sto ne moze cesce da se odrzava, ali verovatno onda ne bi bilo ovakvo uzivanje.
Jedva cekam Vrbas, nadam se da cu ove godine imati vremena da se zadrzim duze od 15min, a jesenje rostiljanje ne propustam
negooo, ajde da se malo pohvalimo medjusobno. sad vracam film i kapiram da je ona prva CBC ekipa danas bila na rostilju. falila je nekolicina (deki-askona, IvanT, Honda, SALE, comi, ... i da ne nabrajam dalje|) i bas mi je zao sto nisu bili ali nadam se da ce biti sledeci put. takodje mi je drago sto su cubbs, zoranBG i omladinac postali deo komune ali ovaj put i zvanicno. bezopasnom i dori hvala za majicu i predlazem da napravimo jednu turu pred Vrbas ali da svi ucestvujemo u izradi. kako dizajnerski tako i materijalno.
I ssteva 226 valjda uvek zaboravim koji broj. najpozitivniji lik koji dolazi na skupove, uvek se smeje oko glave ja sam rekao danas nekom da slika one tamo, to je Šin Pen, tvrdo jezgro CBC-a
Comment