Nego najjaci je bio onaj rolovani pileci cevap sa sunkom i kackavaljom ili kakckavaljem kako se kaze Nek se javi onaj koji je to doneo da mi rekne gde je pazario?
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Nego najjaci je bio onaj rolovani pileci cevap sa sunkom i kackavaljom ili kakckavaljem kako se kaze Nek se javi onaj koji je to doneo da mi rekne gde je pazario?
Doneli smo punjenu vešalicu, liči na Karadjordjevu od pola metra dva komada, nisma ni probao Ako je to onda neću da ti kažem gde sam kupio Umesto ražnjića uzeo sam uvijenu džigericu koja nije bila dobro pečena, morma menjati dioptriju
e bravo, i ja sam reko da nije peceno a oni NEEEE, DOBRO JE... zali boze kilo dzigerice... btw, i ja sam jeo rolovao i to je ta vesalica u skrami nego je bilo golemo pa je neko precepio na tri dela a i bila je tako istuckana d aje licilo na pilecinu VR'
Nije Dzimi. Ta karadjordjeva je nesto drugo, to je bilo bas veliko a ovo sto smo mi pohasali je bilo malo nije seceno. Mada sada kad se setim cureo je kackavalj pa je moguce i da je neko ispresecao a da nisam gledao Ali VRH je u svakom slucaju.
A te dzigerice su smor, zauzimaju dugo skaru i uvek se ne redovno okrecu i nikada ne znas kad su pecene.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
na semaforu levo, pa posle 100 metara polukruzno i stanes sa desne strane.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
bila su zadovoljena oba uslova. bili smo tu i morali smo da skrenemo
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment