You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Bilo je samo pitanje vremena kada ce neko reci STOP!
Ovo su samo nepotrebne spekulacije i ne donose nikome ikakvo dobre. Mogu samo da navedem da je u pitanju dupla omaska, novi ZOBS jos niko nije koristio te je vreme za uskladjivanje procedure izdavanja dozvola duze nego je bilo ranije. Greska sto niko od izdavaca dozvola nije izucio sta i kako cim je zakon izasao vec su cekali da se uce kad treba da se primenjuje.
Duplo Bozicno prase, kako sa strane birokratije tako i od strane nas koji trazimo izdavanje dozvola. Da smo bar mi mislili na to (sto je najzalosnije imamo umne kapacitete) i trazili dozvolu debelo ranije sve kockice bi se slozile. Kao slag na tortu je pao i smrtni slucaj unutar opstine i eliminisao i zadnju sansu da sve stigne da se odradi pre finalnog podnosenja NSu. NS nije bio problem vec je dao saglasnost (usmenu) ali i direktive kako i sta treba da se odradi.
Nadam se da sam uspeo da prikazem celokupnu slozenost situacije i izneo razloge sta je onemogucilo da se sve odradi na nedelju dana pred event.
Uz to je po novom ZOBSu potrebno najmanje 15 RADNIH dana pre eventa imati sve papire odradjene (sto su za ovaj put bili radi i zaobici zbog toga sto smo pilot sllucaj).
Dakle, ostavimo bajke van realnosti, to sto pisem je TO i nista drugo.
//Boost
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Ideoloski je sam skup taj koji je presudan, trke su za prave Cannonovce inace bile samo deo programa, sto se mene tice, ko bude dolazio, dobrodosao je, sto se bazena tice i programa na njemu sve je i dalje isto. Tako da, ko ima nameru da dodje, dobrodosao je
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment