Sat vremena pisanja je otišlo jer se računar resetovao kad sam bio na dugmetom pošalji.... Ne mogu da verujem, to samo meni može da se desi...

ima pozdravljali svaki pogodak... 206 je došao taman nešto pre delenja klope i doveo šesticu taman da deli torte. A torte su sa sve znakom bile i jestivim papirom koji nije sečiv tako da su se svi složili da završi na buretu... Sad kako se zovu torte ne sećam se samo znam da je Zverko u panici viknuo ja nisam dobio i Margaritu i dotrčao po još a pre toga je bio u opuštencija-letargija fazonu jer je kao piton preživao lovinu a usput je i probao onaj tompus pa je kao i svaki početnik povukao par dimova. Boja lica otprilke roze do tamno lila. Nije mu bilo ništa samo sam ja par puta napomenuo da ću ja voziti do kuće. No i pored toga se borio za svoja prava... Snimljen sa SRIjem kako sede i dime cigar, onaj prvi zasluženo jer je radio... Vidi se da su u nirvani negde... A cigar se puši jedno dva sata onako ... Što reče neko mož se i zajebati pa odeš kod ženinih i kao samo da popušim cigar a ono pola dana!! E onda je nastupila opuštencija i preživanje sa lovačkim pričama kad sam bio mladjan lovac ja i tako to...
)
Comment