Izjava skupa... Stavi Ga u usta pa da te slikam.. Reče Eon Zverku.....
Mislim, mogu oni da se vade kolko oće da je bio sendvič u pitanju ali ostalo je zapisano kako je rečeno....
Podizjava dana je bila... Ovu cigaru treba dati ženi da puši, bolje je uvežbana, ne bih rekao ko je jer se žena može prepoznati a ni poredjenje nije za pohvalu...
Lep dana sa malo do mnogo bre vetra na mahove bez padavina, čak ni sa motora...
Čeka se se Zverko da nas odnese na destinaciju, stižem za desetak minuta... E sad ako tako i hendla onda mu je deva srećna, pojeo sam sendvič u pekari prošeto oko bloka dva puta, odšeto do Temerinske, sačekao još akademskih 15 minuta i eto njega... Sa ne znam kog kilometra se lupim po čelepenki, zaboravio disk za Egona...
IvanT nas je dočekao domaćinski, napojio kafom i odveo do placa, to je bio jedini deo puta kroz BG koji nismo lutali...
Samo da se Sale ne sekira, bio je motorić ali je mudro sakriven iza vikendice u granju....
Kad tamo a ono medjutim, neki ljudi sa kapicama na glavi i duvaljkama one što se odmotavaju kad puneš.... Kažu rodjendan neki... Posle se ispostavi da je stvarno bio rodjus jer su se delile cigare ali se nije cepala košulja a nije bilo ni koga da se ljubi i čestita....
Ono što je Power asociro na onoj slici je sve tačno od reči do reči, šta da radim kad je istina....Prvo mi je pitanje bilo di je SRI, ta neću valjda ja kuvati Laknulo mi je kad rekoše da je u mesari i samo što nije... E Uroš je pripremao teren za roštilj pa je zapalio logorsku vatru od 2 kubika drva sa plamenom opasnim po okolna kola ali je srećom prošlo bez posledica jer je na vreme sklonio Ladu malo dalje. Onaj Laki je piroman za ćumur a ni ovaj nije bolji... Pažnja, ova dvojica nikad na jednom mestu i isto vreme inače odoše i komšijina drva...
Zatekao sam mladjane članove kako greju stolice kako i priliči dok su matori stajali okolo, to je valjda navika iz škole... Pošto je vetara duvao onako kako mu se svidja jedna ekipa je stajala većinom na terasi od vikendice što se vidi sa slike gde se sa oko pola tone od 3.5 osobe testira izdržljivost iste...
Počelo je pečenje svega ali je vatra bila takva da je bilo kao u crtaću, staviš meso a ono PUF malko crno,,, Tu su se nekako svi izredjali oko pomoći na kraju je sve krenulo svojim tokom kako i dolikuje, SRI i Egon su lepo radili a mi ostali pijuckali i zanovetali, nešto pojačan YU prosek dva rade a 22 gleda...
Sale me je nagovorio da posle par malih probam neko nikšićko crno, nisam pio crno još od Slovenije davnih dana, nije loše... E da Sri je gasio vatru pivom a posle je vidjen kako bira baš te komade mesa (da ne propadne). Ustaljena praksa, neko digne aubu a ono trk i glave dole kao da dele srećke???
Onaj Ada je stvarno car, njemu je jedino palo na pamet da štelba ručno Lov Eco onako po vidjenju pa sam u duhu tradicije morao ipak isprljati ruke ne bi li povratio stvar malo u život...
Tetak je valjda da ne bi stvarno potezao puščetinu odgodio spec. Posetu izaslanika pa je Honda vidjen kako šeta po placu i stalno gleda u mobilni, valjda je čekao ugovoren znak štali??
Ono klasika, red slikanja, red priče , pa kačenje transparenta hepi rodjendan i tako to...
I eto čuvene rečenice, deli se klopa... Ebeš više aube i ostale priče, nastaje tajac i klopanje, mislim mesa ko drva a drva ima ihaj... A kobaje, e svi su voleli kobaje, doneto mnogo komada ili kila, onaj Dejan je doneo par kila nekog mesa koje nije čak ni pečeno...Ali je zato uspešno podelio cigare...
Uglavnom, neki su vidjeni kako kao igraju fudbal ali je to ustvari bila finta da se bolje slegne pa da stane više, nismo mi naivni... Vlasnici kola na kojima je lopta lepo odskala su frenetičnim ima pozdravljali svaki pogodak... 206 je došao taman nešto pre delenja klope i doveo šesticu taman da deli torte. A torte su sa sve znakom bile i jestivim papirom koji nije sečiv tako da su se svi složili da završi na buretu... Sad kako se zovu torte ne sećam se samo znam da je Zverko u panici viknuo ja nisam dobio i Margaritu i dotrčao po još a pre toga je bio u opuštencija-letargija fazonu jer je kao piton preživao lovinu a usput je i probao onaj tompus pa je kao i svaki početnik povukao par dimova. Boja lica otprilke roze do tamno lila. Nije mu bilo ništa samo sam ja par puta napomenuo da ću ja voziti do kuće. No i pored toga se borio za svoja prava... Snimljen sa SRIjem kako sede i dime cigar, onaj prvi zasluženo jer je radio... Vidi se da su u nirvani negde... A cigar se puši jedno dva sata onako ... Što reče neko mož se i zajebati pa odeš kod ženinih i kao samo da popušim cigar a ono pola dana!! E onda je nastupila opuštencija i preživanje sa lovačkim pričama kad sam bio mladjan lovac ja i tako to...
Ubedjuje me Dejan da će uspeti a ja se kladim u sva kola sa placa da neće, videćemo, ko razume shvatiće...
Ne znam sve iz prasonja tima al bilo ih je sa sve timskim majcama i stomacima, al ne vredi, mesa je bilo više. I ja sam imao timsku majcu ali od druge fele...
E onda je onaj 206 video da svi vare i rešio da pokvari zabavu sa predlogom idemo na karting. Pošto je žabe taško naterati u vodu, pokupilo se oveće društvo sem onih nagorih lenjivaca i odosmo do te Ade Huje?? Al to huji bre, mislim onako na nos...
Uglavnom trka donde... Icu smo stavili u sredinu da se ne izgubi ali je zato jedan domaći fantom prozujo u žaru borbe pored skretanja pa je išao iber krug do nazad...
Staza je stvarno fina a ima i restoran koji na žalost nismo overili jer je bila frka za bolide a posle se pokazalo da i nije bila frka jer jedni nisu mogli da stanu u njih a drugi nisu smeli da sednu u njih... Egon je pokazao dobru volju ali smo ga posle svi vadili iz bolida...
Prva trka 206 mislim da je bio Ica i neki lokalni trkači... 206 je na kvarno pošao prvi pa su ga ostali jurili celu trku a jedan mu se popeo na bolida da i nejga vuče.. Kad su videli da mu niš ne mogu neko mu je u prolazu izbušio gumu pa je odustao jer je u pit stopu ekipa bila prespora, dok su doneli pumpu ode vreme...
E da... 206 je opravdao svoj imidž u šta sedne to i pokvari....Svi pale samo njegov neće pa neće...
Druga trka u kojoj sam i ja učestvoavao ej bila mnogo zanimljivija, od starta sam ih sve poterao i gonjao do kraja ali to beži nemož stići, mislim nije fer, ubacili ženu koja brže vozi?? Ko je to video... Bilo je tu i malo izletanja, okretanja preko trave pa i opomena sudije pred isključenje ali nisam video kome jer su sve kacige iste...
Povratak na plac a tamo ekipa drvanjaka još nirvaniše.. Jedino Uroš sanira posledice tajfuna i tovari opet onu nesrećnu Ladu restlovima. Čujem da je pravio neke piz&$#&darije u medjuvremenu i pokazivao kako se i Lada Niva može zaglaviti ali to nisam video...
Pošto je onaj počeo da dobija boju koja vuče na plavo, bil oej ajmo na put a ni štrudli više nije bilo pa reko ajmo. Na žalost nismo sačekali domaćina koji je otišao da testira Juguara na drumu ali smo ga videli u mimoilaženjju, on nas nije od kose koja je vijorila...
Povratak ko povratak u duhu tradicije, malo jurimo tranzit malo on nas ali sve se bolje snalazimo, za jedno 10 godina upamtićemi mi taj hebeni put do autoputa ne zvao se ja Dora... E upadnemo u neku ulicu gde ne sme da se ide, kažem Zverku kao pravi suvozač (onaj što čita uputstva) ne smeš pravo, ne smeš pravo, ne smeš pravo, ma ne hebe ode... Kažem viš da nema kola civilnih sem nas, ostalo tahisti i bus.. Stanemo da pitamo nekog taksistu a on iz prve a nema pandura aaa?
Daklem rezimej... Bio jedan skup za prvu godinu postojanja CBC-a, dan lep sem malo vetra ali svi pripremljeni sa jaknama. Podrška medjunarodne zajednice, primećeni članovi iz bratskih republika a i iz EU. Predstavnik za EU je bio Luna pa koliko sam video dao je dobru ocenu što znači da smo vidjeni za EU qjurcu...
Druženje do kako dolikuje, ko se nije poznavao sad se bar malo poznaje, mene svi poznaju???
Pazi nisam vido čoveka i životu a on zdravo Dora??? Klopa sem početničkih teškoća bila na nivou po svim pitanjima, ni Zverko nije imao primedbe, čak ni na količinu (neverovatno), pića i sokova previše a i cigara... Plac uredno ostavljen kao da nije bilo jedno poveće društvo ceo dan na njemu, vikendica ostal čitava uprkos testiranju, zakasnelog člana nećemo komentarisati, tražio je da budemo blagi ovaj put... Kola je bilo najviše do sada koliko se sećam a ni ljudi nije manjkalo.
Dogodine duplo pa šta bude...
ja sam ovaj put nazhalost samo nauchio gde je staza ... ali nisam vozio ..
stajah na tjoshku gore kod kafane
1va tura
sale (206) vs lokalni trkachi i rally vozachi ... poneko i krug vozi
od svih prepoznajem samo toshketa ... onaj shto se saletu popeo ne ledja i najvishe se drao pre trke .. a i posle vala .. grlat choek
2ga tura kart race:
maka (206tica)
dora
lucony chovek s` opomenu mislim ..
igor
Comment