Mislim da je najbolja lokacija kod ispod restorana golf iz vise razloga :
taj deo je dvosmeran pa se lako moze okrenuti kolima, otici do prodavnice ako nesto zafali ili po nekoga ko se zagubio,
ima dovoljno mesta za parking na celom pravcu, postoji cesma u blizini u slucaju da zatreba...
Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
Dojavili su mi da naši Prijatelji Fijatisti prave isti dan skup u Košutnjaku, trebalo bi da nije ista lokacija da se opet ne posvadjamo oko ćevapa Ako Omladinac obeća da neće klopati njine ćevape može i blizu da budemo
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Neka koordinata ili bliže objašnjenje kako do tamo.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Sa slike mi nije bilo jasno da je to ona desna krivina posle groblja, sad je sve ok, vrlo precizno kao i uvek.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Pa ne javlja se, tako da ćemo možda morati Alfom na put ali onda treba u Petak da krenemo
A kada je bilo da ja ne idem.
Nema ništa bez službenog vozila CBC-a
Malo sam u frci sa poslom,ali naravno ne propuštam ništa
Alfu parkiraj kući a ti sa BMW možeš sa nama.Fala bogu u karavanu ima mesta koliko hoćeš
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment