Realno ako nas bude kao i obično ono mesto na košutnjaku lepo radi posao, tu je i česma. Na livadi ne znam kakva je trenutno situacija ali mislim da su je mnogi prisvojili kao svoje zemljište, nešto tu rade, petljaju, sredjuju terene i ostalo....
Košutnjak, roštilj II 2015 godina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dogovorito zamalo jednoglasno
Dajte neku sliku mape ili šta godj da kačimo i objašnjavamo.
Biće nas koliko bude a ono da punimo livadu su davno prošla vremena, tada nije bilo fejsboksa
Comment
-
-
promeni globalnu objavu ili napravi novuYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Promenio... Znači tri "preglednika" prikazuju google mapu drugačije a logično je da je samo chrome prikazuje kako treba... smor...
Comment
-
-
Originally posted by sri98 View PostDora uveo demokratiju pa zverko dobio pravo da razmislja
a i zasto bi... kad ces samo da dodjes, da pod******s tu ko ti bude u blizini, popijes, pojedes i ides da gledas formulu, bol te djoka.
negoo, jesi pitao za vikend da te puste na rostilj ili mora da radis ?
@paranoid : aj i ti pocni malo da razmisljas. cuj plastika i vrela corba al sve i da imamo one debele, znas li koliko dugo se sprema ta corba? ako ces da dodjes u 7 ujutru i da zalozis, nem nista protiv, donecu ti ladno pice oko podne.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
A da vas dva oladite malo i to rešite negde drugde?
Comment
-
-
KOšutnjak more i biće opet i pre KO izda Aca
Comment
-
-
jel bila neka veca slika za potpis?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
ej ja se zezam naravno a sto se tice plastike probao sam - funkcionise, za gulas treba 3 sata + - pravio sam skoro dva puta. sve je ionako bio predlog opusteno, videcu ako budem mogao da napravim oblande, kad se vec u kola ne razumem, pomocicu i oko rostiljaHeavy horses ! Move the land under me ...
Comment
-
-
-
@paranoid : Ako ces da ga ukrckas za 3h mozemo i jedno i drugo. Sto se tanjira tice uzecemo one plasticne debele pa neka idu u kompletu sa rostiljem za neke buduce skupove. kasike su najmanji probelm, donecu ja od kuce da ne bi jeli plasticnim. ajde samo napravi sp****k sta ti treba od namirnica i u kojoj kolicini, to mozemo istog dana da pazarimo na pijaci na vidikovicu kao i meso u mesari cerak. znaci rotilj kao predjelo dok cekamo corbu. taman ce da se slegne kad kotlic bude gotov. imamo cesmu blizu za da se posle sve opere i to je to. ako te ne mrzi, ponesi aparaturu, ja cu ti pomoci oko pripreme i kuvanja.Last edited by zverko; 23.09.2015, 22:23.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
neko je postavio pitanje koliki je kotlic, onaj sto ja mogu da donesem je za 8-10 osoba (2-3) kile mesa i to je da ne ostane
Trebaju lepa drva i sekira
govedine ili junetine + svinjetine po kilo, kilo ipo
Luka 2-3 kile,
Sargarepe pola kile
Ako hocete mozemo i jedne pecurke al ne mora
Litar tomatina
ako volimo ljuto ljute paprike
ulje, so, zacini , veca vangla da se pripremi meso, daska za secenje, noz, velika varjaca, kutlaca
seticu se jos ima vremena
ponecu ja ove drangulijeHeavy horses ! Move the land under me ...
Comment
-
Comment