Realno ako nas bude kao i obično ono mesto na košutnjaku lepo radi posao, tu je i česma. Na livadi ne znam kakva je trenutno situacija ali mislim da su je mnogi prisvojili kao svoje zemljište, nešto tu rade, petljaju, sredjuju terene i ostalo....
Košutnjak, roštilj II 2015 godina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dogovorito zamalo jednoglasno
Dajte neku sliku mape ili šta godj da kačimo i objašnjavamo.
Biće nas koliko bude a ono da punimo livadu su davno prošla vremena, tada nije bilo fejsboksa
Comment
-
-
promeni globalnu objavu ili napravi novuYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Promenio... Znači tri "preglednika" prikazuju google mapu drugačije a logično je da je samo chrome prikazuje kako treba... smor...
Comment
-
-
ti da si malo razmisljao a ne kako si naviko, livadu ne bi ni uzimao kao opciju iz cisto prakticnih razloga. ali ne, zasto prosto kad moze komplikovano.Originally posted by sri98 View PostDora uveo demokratiju pa zverko dobio pravo da razmislja
a i zasto bi... kad ces samo da dodjes, da pod******s tu ko ti bude u blizini, popijes, pojedes i ides da gledas formulu, bol te djoka.
negoo, jesi pitao za vikend da te puste na rostilj ili mora da radis ?
@paranoid : aj i ti pocni malo da razmisljas. cuj plastika i vrela corba al sve i da imamo one debele, znas li koliko dugo se sprema ta corba? ako ces da dodjes u 7 ujutru i da zalozis, nem nista protiv, donecu ti ladno pice oko podne.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
A da vas dva oladite malo i to rešite negde drugde?
Comment
-
-
KOšutnjak more i biće opet i pre KO izda Aca
Comment
-
-
jel bila neka veca slika za potpis?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
ej ja se zezam naravno a sto se tice plastike probao sam - funkcionise, za gulas treba 3 sata + - pravio sam skoro dva puta. sve je ionako bio predlog opusteno, videcu ako budem mogao da napravim oblande, kad se vec u kola ne razumem, pomocicu i oko rostilja
Heavy horses ! Move the land under me ...
Comment
-
-
-
@paranoid : Ako ces da ga ukrckas za 3h mozemo i jedno i drugo. Sto se tanjira tice uzecemo one plasticne debele pa neka idu u kompletu sa rostiljem za neke buduce skupove. kasike su najmanji probelm, donecu ja od kuce da ne bi jeli plasticnim. ajde samo napravi sp****k sta ti treba od namirnica i u kojoj kolicini, to mozemo istog dana da pazarimo na pijaci na vidikovicu kao i meso u mesari cerak. znaci rotilj kao predjelo dok cekamo corbu. taman ce da se slegne kad kotlic bude gotov. imamo cesmu blizu za da se posle sve opere i to je to. ako te ne mrzi, ponesi aparaturu, ja cu ti pomoci oko pripreme i kuvanja.Last edited by zverko; 23.09.2015, 22:23.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
neko je postavio pitanje koliki je kotlic, onaj sto ja mogu da donesem je za 8-10 osoba (2-3) kile mesa i to je da ne ostane
Trebaju lepa drva i sekira
govedine ili junetine + svinjetine po kilo, kilo ipo
Luka 2-3 kile,
Sargarepe pola kile
Ako hocete mozemo i jedne pecurke al ne mora
Litar tomatina
ako volimo ljuto ljute paprike
ulje, so, zacini , veca vangla da se pripremi meso, daska za secenje, noz, velika varjaca, kutlaca
seticu se jos ima vremena
ponecu ja ove drangulijeHeavy horses ! Move the land under me ...
Comment
-
Comment