Pa hocete rezervishemo u balashevicu neki termin za 18.02 tj 2 termina???
Na nas 24oro ispashce smeshna cifra a igramo fino na veshtachkoj travici ko ljudi.
Nisam bas nesto ispratio ovo za turnir pa evo da se nadovezem...Moze,bilo koja velicina terena,samo da je TRAVA..Parket nikako..Svima je poznato moje zaletanje,tako da ne parketu ne bih stao 2dana,ili mozda i bih ako je kosarkaski pa da se odbijam na onaj sundjer(ispod kosa)
@Kani-Potpuno odgovara Balasevic,zbog svega..E ako je vec 18.02 onda daj da bude oko 2,3 ipak moram da igram,a uvece radim tako da imam malo i za zivot posle
Pa hocete rezervishemo u balashevicu neki termin za 18.02 tj 2 termina???
Na nas 24oro ispashce smeshna cifra a igramo fino na veshtachkoj travici ko ljudi.
izacice po 100 dinara a u najgorem slucaju po 120din!
Nishta videcu ja sutra onda ili prekosutra za termin recimo od 2 do 4?Znaci od 14 do 15 i od 15 do 16.Jel to odgovara svima?AKo odgovara da zakljuchimo dogvor.
Ala ste komplikovani!!! Na parketu igram 10 godina i sem sitnih padova i ogrebotina, nikad se nista nije desilo, a trava na kojoj sam igrao se vise klize od parketa! No nije bitno rezervisite sto pre da ne bude kasno.
18.02. od 14-16h kraj price!
Tek 13og moze da se rezervishe balashevic za 18 jer sada neznaju koji su im slobodni termini. Znace tek 13og. Tako da, ili nadjemo neshto drugo, ili chekamo gosn Balashevica!
Comment