Dobro be Spanjeli, sto ti ranije ne kazes da se nesto negde odrzava? Sto samo tebi da bude dobro?
Nisam ni ja znao,nego zivim u centru pa kad mi zatvore ulicu ja znam da se nesto desava,malo se raspitao i to je to,inace kako mi je receno,taj zenski reli se odrzava svake godine oko 8-og marta
U pripremi je okupljanje CB clanova iz Nisa, za otprilike 10 dana....bicete obavesteni
Cekaj bre kako za 10 dana, ja jos nisam kupio alficu
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Opusteno Spanjeli, nije vazno ko je s autom ko ne Evo, ja prvi dolazim bez auta (eventualno sa caletovim, ako je tu )
Vazno je da se ekipa malo upozna
E, da - ako vidis Alfalabuda po gradu da zuji s Alfom 33 sivom sa plavim crtama, zaustavi ga i reci mu da je nesto tako u pripremi, posto ga nema na formu
Pa i ti znas valjda da predlazes
Recimo parking kod stadiona cair ?
Parking iza hitne?
Parking kod Nishave?
Parking kod tehnickih fakulteta?
ne mogu sad da se setim jos neke dobre lokacije, a za kafanu cemo lako da se dogovorimo, ako treba i na licu mesta , sve zavisi od broja ljudi
Bitno je prvo da se skupimo.
Mogli bi i u Duvanistu, kod onog novootvorenog mosta, slab je saobracaj, a lep asfalt, kruzni tok, dugacak pravac ...a moze i na nekom malo vise inkognito mestu
Ja imao u glavi ili parking kod Elektronske ili kod Caira, posto su oni najveci. Ovi ostali mi deluju manji. Nije da ce da nas bude neznam koliko, ali ipak A i plus kad si kod Elektronske, mozes da se i probas malo prema Banji
Comment