Okupljanje CB u Nisu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pa dobro, skara i nije obavezna, ako bude kise, vazno da se okupimo i druzimo....
BTW. obisao sam gore pomenuto kafance na Trosarini i odvalio se od jelaBas je dobra.
@Duke, ja ti juce sviram na Bulevaru i ablendujem, al ne vidis me
Comment
-
-
Originally posted by BRABUSvazno da se okupimo i druzimo....
Comment
-
-
Originally posted by WizMeni je Ei parking bar blizu,inace tamo ima nadstresnica od kise ali je toliko strokavo da je glupo i pomisliti ostati tamo,ako ne bude kise u vrezini ce biti sooper
Sto se mene tice dogovor odgovara. Poslao sam PP sa kontaktom nekim clanovima pa ne bi bilo lose da se jave da se i uzivo dogovorimo oko nekih potrebstina.
Comment
-
-
Tako je skupljamo se 25. u 13:00 pa makar padaju i zabe
A posle toga cemo da vidimo gde cemo
Ko ne dodje, pa nije smak sveta, dolazi leto bice prilike da se organizuje rostilj, to i nije toliki problem, samo da se malo uhodamo
P.S. obezbedjeni papirni tanjirici i salveteTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Drago mi je sto vidim da elan ne posustaje, zbog nepovoljnih atmosferalija!
@ Brabus, sta vozis sada, - Omegu? Obicno ne konstatujem svirku i ablendovanje kad ne ugrozavam nikog u saobracaju...A i nesto sam mentalno rastrojen zadnjih dana, kao sto to vrlo dobro zna jedan urnisani Gnoj i moje desno krilo...
Ebi ga...
"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Moj broj telefona ukoliko nekome zatreba sutra (kasnjenja, gobljenja, cekanja, prevoz i slicno)
Code:0641621500
Vidimo se u 13:00 po letnjem vremenuTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
Comment