Originally posted by Danijel 9k
CBC SKUP tj. ROSILJ
Collapse
X
-
Ajd' ti driftuj dok ti level peva u kolimaOriginally posted by DTIDrugi sri-jev drift je bio neuspesan,tako da ga necemo postavljati,a prvi kad je zamalo pobio decu na fudbalu,nismo stigli da snimimo
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Hehe...pustio sam vas da se lozite da sam sve sam pojeo. A ustvari sam donosio meso za mene, kuma i level3-aOnaj vedran pojeo kravu celu ja mislim al dobro raste dete pa mora
Skup i ekipa su bili odlicni. Pohvala za zverka i sladoled
Kao i za JNC-a i rakiju.
I veliki pozdrav za Dixy od Honda kluba
Power of dreams !!!
Comment
-
-
-
bozhe me sachuvaj kako sam se iskrivio na slici, e bre Sri bas imas osecaj za tajming
[quote=Bane?]HAHA! VrhOriginally posted by "Danijel 9k":126w090dKlinac me vec pitao kada ce se skupiti "ove cike sa cudnim malim kolima ponovo" - dopale se detetu honde

Pa i nama se Honde najviše dopadaju iz tog razloga - imamo mentalni sklop 9-godišnjeg deteta
[/quote:126w090d]
Comment
-
-
Ma da. Radza je zakon! Ono pivo smori.
Dixy, javi se !!!!
www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Sad mi malo krivo sto se i ja nisam pojavio,makar na kratko,vidim da je bilo fenomenalno,svaka vam cast
Sledeci skup ne propustam!
Comment
-
-
Pa lepo smo jeli i pili, svaku hondu pregledali pod haubom( a bogme i jos po neke) , zverkov VTS je pregledan od glave do pete(cak i gepek je pretresen i povadjene neke cevke za koje se Honda odmah uvatio da gleda gde da je zbudzi
)
Comment
-
-
Samo mi nije jasno, sto ste nadrli sa tolikim cumurom, pored tolikog plina oko vas i majstorima da to potpale
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Sad mi zao sto sam trazio slike
ko me vuko za jezik
Fino se vi provedoste , ako i treba, jos da je bilo malo vise ladovine, a najvise mi se svidela ona smoke on the cumur slika
A dete ko dete pa sva deca vole mala kola
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
E, to je to, sad znate zasto auta sa niskom kompresijom nece da pale na "srpsku supu"Originally posted by Timothy Learypa probali smo sa bezolovnim, aj nije islo, gasi vatru
i zato vozite na plin
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment