Na zalost Boki je zavrsio takmicenje na 10 mestu...
U drugoj voznji sudija mu ponavljao voznju dva puta i u poslednjoj krivini promasio je brzinu i ta greska ga je kostala poraza a bio je mnoogo bolji...
Besan je kao pas jer kaze da nije promasio brzinu verovatno bi doneo pehar... Ali sta je tu je idemo dalje i cekamo sledecu godinu...Bar znamo gde smo.
Kaze videcemo snimke i sve ce nam biti jasno...
A ovo je njegova poslednja poruka..." Matori pizdim, mogao sam da uzmem pehar opusteno, videces snimke , bio sam od ovog 100x bolji...jaooooooj prsoooo sam uf uf..."
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Coveku treba cestitati. Sigurno je bio pod velikim pritiskom posto je nas prvi takmicar u takvoj trci. Ali bitno je da je isprobao kako izgleda, da se upoznao sa rivalima i da zna da sledeci put ima da ih odere.
BRAVO MAJSTORE!
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Sam plasman u finalni deo u takvoj konkurenciji je uspeh tako da sve ?estitke. To što je ispizdio je dobra stvar za ubudu?e. Adrenalin i trema su pojave koje su normalne i treba ih savladati a to ide sa iskustvom. Dakle naprej u nove pobede
Comment