AKCIJA: Pomoc shampionu Srbije u drift-u!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bojan335
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2007
    • 332

HVALA HVALA ,,

bilo je mnogo tesko ali eto uspeli smo deveti sam u generalnom plasmanu od subote kad se svima rachuna jedna voznja sam na stazi imao sam 68.5 bodova a prvoplasirani 85.5 i nije neka razlika ,,sudije su direkno sa D1 tako da na realnost sudjenja treba gledati sa postovanjem,,kao sto 206 kaze nije im bilo jasno kako sa tako malo ks moze tako da se vozi to je rekao jedan od sudija ,,a tek kad su videli da napred vozim serijske amortizere tek onda im nije nista bilo jasno .

izgubio sam zbog moje greske kad sm salto u nizu tj. drugu promasim i kraj okrenuo sam se

da neprichamo ovako ajde da se vidimo da proslavimo da vam sve ispricham uglavnom ja stvarno mislim da vas nisam razocharao jer konkurencija je bruka iza menu su ostali mnogo jachi i imucniji

javite kad i gde da se nadjemo

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Samo da se malo nasvira masina i promene amorti

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Ljudi...ajde vidite u ESON-u da li mozemo sutra prekosutra da dodjemo i pustimo nas video.....ili da nosimo televizor na ada huju da gledamo.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Svaka chast Boki, obzirom na to koje su sve makine ostale plasirane iza tebe samo govori u prilog tome kakav si drifter

Deveto mesto je sasvim dobar rezultat, sledeci put mozhe biti samo josh bolje...bez stock amorta

Chestitam!
          http://www.bmw.tv

Comment

• cvrle
            CBC Senator XXL
            • 11.06.2006
            • 1008
            • Beograd,Banovo brdo

Evo da kazem i ja kao jedan od clanova ekipe koja je putovala na takmicenje nesto iz svog ugla.
            Od samog polaska iz Beograda pa sve do aerodroma Tokal kod Budimpeste vladala je vesela atmosvera,malo smo se smorili kad smo videli masine s kojima su dosli ljudi,i sa koliko guma,neki su imali i po 50 novih guma s sve etiketama na njima,jbg standard,znaci konkurencija je bila stvarno na evropskom nivou. Ka sto ste videli satnica desavanja je bila bas onakva kao su i napisali na sajtu, i uz predhodne sastanke sa vozacima tako se sve i odvijalo. Na treningu je Boki vec pokazao da je ozbiljan konkurent iako ima daleko slabiju masinu od ostalih,tehnicki je sve odvozao perfektno,i uhodao se. Samo takmicenje je proteklo bez problema po nas jer na Bokija kad sedne za volan ne deluje trema sto je jako bitno,dok na druge ocigledno deluje jer je bilo dosta gresaka,samim tim i ispadanja iz kvalifikacija.Odvezao je sva tri kruga bez greske,i u najboljem krugu osvojio 68 bodova i da se plasira na 9. mesto .Tacno, i bili su zbunjeni kako to moze sa samo 200 i kusur konja da se vozi tako.Naravno Boki je i mahao sudijama kroz siber posto po pravilu prozori moraju biti zatvoreni.Malo je bilo kasnije problema posto su Madjari napravili slovne greske pa su Bokijevo ime i prezime napisali malo drugacije,nama totalno nerazumno ni logicno,pa smo napravili opstu frku zbog toga, i naravno da su ispravili inace bi bilo svega. Drugi dan je bilo takmicenje u twin driftu, trening je protekao dobro,malo je bilo toplije nego prethodnog dana,U sistemu eliminacije od 32 takmicara u prvom krugu je ispalo njih 16.Tu smo prosli bez greske jer je Boki odvezao ekstra. U sledecem krugu eliminacija smo ispali i nismo uspeli da udjemo medju prvih 8.jednostavno nismo imali srece,Boki je vozio sa Silvijom i po meni u oba kruga je bio bolji,medjutim sudje su procenile da je nereseno i naredili da se ponove voznje,tacnije jos dva kruga.U tom trecem krugu u poslednjij krivini Boki pravi gresku i neuspeva iz trece da ubaci u drugu i staje,kraj, a vec sam nas video medju prvih 8, skupio stativ i kameru i spremio se da trcim do njega tamo kad zavrsi.jbg,Smorili smo se ali kad se sve pogleda ovo je veliki uspeh i toga smo svesni. Samo ucesce na ovakvom takmicenju evropskog karaktera je velika stvar i iskustvo,sad moze da se zna sta se ocekuje,sta treba menjati,usavrsavati,i spremiti za sledeci put,i nevracati se bez pehara.

Uz put mi je Boki pricao sta ste mu priredili, SVAKA CAST !!! Nemam reci za vas gest...Znaci puno...

Sto se snimka tice moglo bi da se vidi za neki kafic koji ima malo veci TV ili projektor a da znamo gazdu pa da se skupi ekipa i da gledamo zajedno kako je bilo i komentarisemo,ili ako neko ima poveci TV LCD a nemrzi ga da ga dovuce na Huju ili vec negde,pa da se uz nesto hladno uziva jedno 2 sata i vise...
            Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Ajde vi NBGD ispitajte tamo u ESONU da li moze da se pusti video
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Danas nisam u mogucnosti da svratim do Eson-a, iako su mi usput.

Comment

• cvrle
                  CBC Senator XXL
                  • 11.06.2006
                  • 1008
                  • Beograd,Banovo brdo

A dok nebudemo gledali snimke evo malo slika cisto da vidite konkurenciju i sa cim smo morali da se borimo sve...

http://gallery.dislense.com/v/somac/200 ... 23-4-tokol
                  Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• gt nebojsa
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 348
                    • Preljina,Cacak

Prvo cestitam Bokiju,svaka cast,s' obzirom na uslove (citaj pripremljenost-$$$ i opremljenost-??? konkurencije )ovo je i vise nego uspeh.
                    Samo za dogodine,gde god bilo takmicenje,ostaje da se CBCovci malo ranije pripreme za podrsku nasem predstavniku,kako moralnu tako i ostalo-$$$???,da moze da se aktivira i veci broj ljudi,da mi malo dalje od BG-a imamo vremena da odreagujemo i ispratimo akciju,naravno koliko ko moze.
                    Serbian Drift King bi mogao da bude Bokijev novi nick,molim Foundera i Mod-ove da omoguce ovo,naravno ako je Boki zainteresovan.Mislim da pristaje uspehu.
                    Pozdrav iz tropske Srbije!!!
                    NM.
                    Toyota Čačak

Comment

• ibiza
                      CBC Senator XXL
                      • 16.03.2005
                      • 304
                      • Beograd
                      • Renault clio sport 172

Boki svaka cast znali smo da ces odlicno da se pokazes.Sledece godine boze zdravlja vise sponzora pa ce i auto biti bolje pripremljeniji i eto tebe medju prva tri.

Comment

• Bojan335
                        CBC Senator XXL
                        • 01.05.2007
                        • 332

nije losa ideja za nik odgovara mi ali to je previse mozda se neko nebi slozio ima par likova koji kazu da samo znam da vozim na huji ili tako neki komentar pa nebi da ih time iritiram jer ja nisam takav ja nebi nikom da se zamerim ili bilo sta lose neko da pomisli bolje ovako usvakom sluchaju hvala na vasim komentarima i bodrenju i svemu ostalom

Comment

• srdjan_p
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2004
                          • 1915
                          • ZR

Moderatori odmah ispod nicka da mu stoji "drift king", zasluzio je covek!

Comment

• BOOST
                            Founder - Admin od Začetka
                            • 29.09.2004
                            • 8726
                            • Gislaved//Sweden
                            • SAAB 9000 AERO R; SA

Done, upravo zasluceno, zli jezici nek dokazu suprotno
                            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                            move your mind

Comment

• TAZZ
                              Banovan
                              • 30.05.2005
                              • 1409
                              • NBGD,SERBIA

BOOST ka i uvek Direktan!
                              Bravo!

Comment

• Bojan335
                                CBC Senator XXL
                                • 01.05.2007
                                • 332

hvala boost ,,slika nema moramo da ih izvlachimo sa kamere nismo imali foto aparat bice slika samo da ih cvrle obradi

HVALA HVALA

Comment

Working...
                                X