Da se osusi do nedelje sa kisom u subotu, tesko. Ili da svi kolektivno duvamo u livadu da se prosusi ili odlaganje...
Okupljanje
Collapse
X
-
Posto je u subotu kasno da odlazemo, a sve prognoze kazu da ce tada biti kise, ja sam za to da sada odlozimo za sledecu nedelju, 27.3.! Bas sam nestrpljivo cekao ovu nedelju, ali kad smo do sada cekali, mozemo jos nedelju dana... Da ne gasamo po vodi i blatu...
Nego, planirate li da povedete svoje "lepse polovine" ili ce ovo biti gay bbq?Ova moja se sama pozvala i dolazi...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Posto je u subotu kasno da odlazemo, a sve prognoze kazu da ce tada biti kise, ja sam za to da sada odlozimo za sledecu nedelju, 27.3.! Bas sam nestrpljivo cekao ovu nedelju, ali kad smo do sada cekali, mozemo jos nedelju dana... Da ne gasamo po vodi i blatu...
Comment
-
-
I ja sam sa odlaganje, zasto da silimo, nedelju dana prodje dok trepnes, a ne da se kaljamo od subotnje kise a nedelja sad gledao ujutru -2 a preko dana do 5C.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Posto niko ne voli da gaca i da se smrzava po vlaznim uslovima (sem nekih) predlazem odlaganje za sledecu nedelju 27. 03. s tim da ne mora svako da pise da se slaze s tim ...tj.
ODLOZEN SKUP ZA 27. 03. 2005. TACKASAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
meni auto sutra gotov pa ako bog da nodelja novi sad eto me da malo promrdam mashinu po stazi ..
a shto se tiche placa ja nema trika da dodjem do tamo ako nije asfalt ..
suvishe sam nizak ... zaglavitju se negde pa da napravim pometnju ..
znachi to leshtje bi bilo dobro ..."Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
Comment