ljudi, pa prepunicemo parking, ima da nas bude vise nego u Bubanj potoku....
Mozda cak meni ispadne neka torta visak u kolima, jer u subotu vozim torte za bg, pa ako "ima", probacete....
I ljudi ne zaboravite svako po veknu leba hehe
E urose sta rece da tamo nema vode, aj reci pa da znamo da ako nema ko moze ponese onaj balon od 5L vode.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ljudi jel ovo definitivno za nedelju? Koliko vidim sa ovih sajtova sto je Stefan dao, a i sa nekih koje ja pratim, u nedelju ce max. temperatura biti oko 5-6-7 stepeni , uz mogucu pojavu kise/susnezice
Ja cu da ostampam imena...i kada budemo na parkingu onda svi do mene(mojih kola)pa da vam razdelim.(kako da ih okacimo?)
Ranko, nemoj brate da se zamlacujesh sa time, bolje obezbedi "salatu"
@Nikola: Definitivno je za Nedelju, jedino ako g**na budu padala sa neba onda se (opet) okupljamo i pravac kafana i naravno opet roshtilj!
P.S. Molim sve nove/stare uchesnike u temi ako im neshto nije jasno, da prelistaju malo thread kako bi se informisali - chisto da se ne ponavljamo 100x sa istim infom.
P.P.S. Kod intera cemo da "pretresemo" shta smo sve pokupovali i shta nam fali, pa eventualno uz put da dokupimo ono shto fali...
Koliko nas ima sto idu iz NS za BG? Posto se ja i ne snalazim bas najbolje... pa reko da idemo u grupici i NS-a (ne brze od 120 na sat ). Ili bi mi iz NS mogli prvo u NS da se skupimo malo popricamo i pravac BG
Vode na placu nema. Ja cu se potruditi da donesem jedno 50-100lt za pranje ruku. Za pice cemo kupiti flasiranu.
Sto se tice rostilja, ja cu sve obezbediti. Bice i jedan sto 1x2m i jedan 0.8x0.8 da se naslazu salate i gotovo meso, pa cemo da uzimamo odatle (svedski sto). Kupicu i papirne tanjire i plasticne case, salvete. Sto se tice mesta za sedenje, tamo ima tri-cetiri stolice. Pokusacu da improvizujem neku klupu gde bi mogli da sednemo... Ako hocete, ponesite stolice.
Jos jedna stvar, gde da parkiramo 30 automobila??? Da jedan deo automobila ostavimo dalje, a da predjemo kod drugih ljudi pa do placa? I jos nesto, prilaz nije asfaltiran. Nije mnogo neravan, ali ako neko ima bas nizak spojler bice zajebano. Na cca 500m od placa je Lesce groblje. Da li tamo ima neki parking gde bi smo moglu da parkiramo jedan deo automobila? To bi bilo super...
Ja cu doci kod intera pa cu da vas odevedem do placa. Ako neko zna da ce kasniti neka mi se javi na PP da mu objasnim kako da dodje.
NEGO, danas sam bio tamo... Na vrhu placa ima jos malo snega koji se topi i voda se sliva niz plac koji je ceo prekriven vodom . Sve je blatnjavo... Bas je gadno... Ne znam sta da radimo. Da se nadamo da ce da se istopi i osusi do nedelje ili da odlozimo?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment