ZAVERA
Okupljanje
Collapse
X
-
I meni je crk'o aparat! Ali pre skupa, tako da nishta nisam ni slikao!
Jbga momci sledeci put dodjite, pa cete imati shta da vidite.
Comment
-
-
Hehe.. zamisli da mi se dije dalo da prepravljam SAAB instalaciju i da probam da ugasim dnevna svetlaOriginally posted by Ivvan
vidim i neki pojedinac vozi u sred belog dana sa upaljenim svetlima,da se vidi raskos

Inace ima nekih pa tri stotine slicica sveukupno , kad ce na server neznam ali eto da se zna
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Drago mi je da je sve i pored bljak vremena proteklo kako treba!Wiz je medjutim u pravu ajde da sledeće okupljanje napravimo npr. na Zlatiboru ili u Vrnjačkoj Banji kako bi članovi iz BGD i ekipa iz Vojvodine upoznali bolje centralnu Srbiju....... da bi je više voleli!Originally posted by WizPa vi kad sve zbrzateJbga momci sledeci put dodjite, pa cete imati shta da vidite.
A i nisu svi prekoputa
Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
To bi trebalo da bude jedan termin, a mislim da ima vremena da se okupimo i pre nego sto se Urosh vrati sa mora.Originally posted by HondaPlan je za sada da se okupimo krajem meseca(dok nam je Boost jos tu) kod Urosha na vikendici...tako smo se juce nesto dogovarali...Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Alo bre vi tamo, pustite boosta malo da dodje za Vrbas
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Sta se ti bunis, prvi si trazio da ga saljem u SAAB servis.

Ima vremena, a i treninga nikad dosta.To bi trebalo da bude jedan termin, a mislim da ima vremena da se okupimo i pre nego sto se Urosh vrati sa mora.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Moze,moze!Originally posted by EgonTo bi trebalo da bude jedan termin, a mislim da ima vremena da se okupimo i pre nego sto se Urosh vrati sa mora.Originally posted by HondaPlan je za sada da se okupimo krajem meseca(dok nam je Boost jos tu) kod Urosha na vikendici...tako smo se juce nesto dogovarali...
Saabo,brines me!
Power of dreams !!!
Comment
-

Comment