Pa ja predlažem pa kako ko hoće
Isto tako mogu i trebaju i drugi da daju svoje vidjenje nekog skupa jer uvek više ljudi više vidi Kao što si ti pokazao sa slikama recimo....Jednog dana to će biti istorija i neki će pokazivati slike unucima u stilu, eeeee kad sam ja bio tamo na tom i tom skupu ti si pišo u prašinu i pravio topove od blata...
Iz tog razloga sam otvorio tu temu posebno i prebacio moja vidjenja okupljanja iz nesvesti jerbo tamo ne mož da se piše...
Slazem se u potpunosti da sve slike treba da su objedinjenje na jednom mestu.
Pa kad nesto trazis, lako ga nadjes.
Ne mogu da verujem da je bilo jos jedno okupljanje, tih dana sam bio na sluzbenom, tako da mi je krivo sto nisam mogao da prisustvujem nadam se dugi put
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
OFFTOPIC ja bas hteo da se javim ekipi sa foruma iz Cacka,tj tebi Tetak, da se vidimo s'obzirom da sam u nedelju bio u Cacku...ali 'ebiga drugi put(gledao sam neku 3CCD kameru da uzmem i isao da vidim najboljeg ortaka iz srednje skole koji sad zivi i radi u Cacku)
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
E ovom Dori covek ne sme nista da kaze.
"Otimao od dece"........ajde bre........ja bi izneo kolace na videlo svima,ne da ih krijem u spajzu ispod gajbice pune soka od paradajza i svezih ljutih papricica(naravno koje nije izneo na videlo dana;pravdao se time da niko ne jede ljuto.......cujes li to Egone;"Niko ne jede ljuto"...)......
Comment