Pa ja sam i rekao nedelja...zbog Nisa...
Okupljanje
Collapse
X
-
Originally posted by sri98Nemam video, a ni tv kartu. A gde se skupljamo? BG ili CA?
Posto je ovo poslednji vikend jos dok je tu Boost, dajte da se na vreme dogovorimo gde idemo.
Inace ja nemam nista ni protiv Cacka, ali mislim da ce nas tamo biti mnogo manje nego kod Urosa.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Za 206, lamela, nedostatak korektnih guma, nista od draga ove godine, nec da se blamiram i ulazim u neku klasu koja mi nepripada samo da bi pobedio u njoj.
Kad se odlucim da vozim pucm na best of best time..zato preskacem ovaj drag jer sebi nebi dao nikakvo zadovoljstvo dok bi samo nekome ukrao prvo mesto u klasi kojojpripada. Fer play ili nista.
Sad sto se skupa tice, marim gde, samo da su svi na okupu.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Bolje da bude kod Urosa na placu, jer dooosta ljudi nece moci da ide cak do Cacka...SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Ja sam se ponudio, ali mislim da će većini ipak više odgovarati skup u BGD(iz razloga koje sam naveo....he,he,he) tako da ću ,ako Bog da, svojim prisutvom uveličati naš skup!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment