Originally posted by Saabo
Okupljanje
Collapse
X
-
-
Tek sad sam video....Originally posted by SashaSnimite Vedranovu baletansku pozu na drugoj slici............

ajoj kako li je izvrnu, svaka mu cast
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
AAAA :x jbg nisam nikako mogao da stignem, vidim da ste se nazdrali i pomalo nalili
Bas me zanima kakav je plac izgledao posle odlaska ekipe
Dolazi lepse vreme pa ce, verujem, biti vise ovakvih desavanja.
Ali vidim da su svi pili MB pivo, a Ceca je cekala
Comment
-
-
Kao sto rekoh, ekipa je bila civilizovana, tako da je sve bilo super! Malo djubreta je razneo vetar i to je sve.Originally posted by RusBas me zanima kakav je plac izgledao posle odlaska ekipe
Bas tako! Doduse, nije Ceca nego IvanaOriginally posted by RusAli vidim da su svi pili MB pivo, a Ceca je cekala

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Plac je sjajan.
Drustvo je bilo raspolozeno.
Vreme je bilo idealno (za dremku,posle klope i piva...).
Falilo je samo par cebenceta jer je Uros postavio pravi Japanski astal,bas onaj posle koga se samo ne pomerajuci prebacis iz sedeceg u lezeci polozaj.
Na sledecem okupljanju,zamolio bih Urosa da donese gore pomenuti astal
Comment
-
-
[quote=cuore sportivo]Visefunkcijski deo namestaja...............lepo,lepo...............ma lo mi je tvrd da bi bio krevetOriginally posted by "Uros Piperski":ztzbono4Ma "astal" je ustvari pomocni krevet, a bio je predvidjen za sedenje
. Ali nikome se nije sedelo, cak su i stolice bile prazne 
[/quote:ztzbono4]
Pa za ukocena ledja
. A ni ovako nije los kad se naviknes

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-

Comment