Parking sajma je dobar orijentir za početak nalaženja. Sad ću da odem do nekih restorana da vidim alternativu ako bude pljuštala kiša, i da vidim kamenički park da li je tamo Ok mesto ili su nešto slejbali.
Pošto vidim da niko ne mrda u organizatorskom smislu a polako dolazi ono ništa neas nesme iznenaditi odloženo zbog kiše....
Postupak je sledeći, ko ima neki kućni roštilj neka ponese, ako ne treba nećemo ga koristiti. Ugalj, hleb, čaše, papirne tanjiriće i ostatak zeleniša se kupuje na licu mesta, dogovorićemo se ko će to da obavi i u kojim količinama u zavisnosti od toga koliko ljudi dodje.
Meso neka ponese svako za sebe ili ćemo kupiti ovde, mogao bi Kilaz sutra pre polaska da kupi za sve u onoj finoj radnjici u (Zemunu) ako se ne varam pa da posle podelimo troškove.
Za ovo poslednje je potreban definitivan spisak do večeras za učesnike, količina pola kile po komadu učesnika.
Rekoše mi za mali neki restorančić u Karlovcima, riba i ostalo, pogledaću za jedno sat vremena i javiti da ima alternativa u slučaju lošeg vremena.
U krajnjem slučaju ima kod mene "livada" i zatvoren prostor u vidu radionice
Ljudi ja nemogu, a bas sam se radovao okupljanju. Idem do mojih u hrvatsku na dan. Cale mi je dosao na blic iz svabije pa idem da ga vidim. Neki drugi put ako bude nesto.
Lepo se provedite.
01.Sasha
02.Dora
03.BOOST
04.Honda?????(uvek ima nekog "posla" ili goste,skoro pa ko Qre)
05.Quadrifoglio
06.Saabo
07.dintel011
08.luka.l
09.SALE
10.Nikola
11.Uros
12.ssteva2206
13.SreckoBg
14.killaz
Daklem, šituacija na terenu je sledeća, livada je definitivno mokra a kiša paducka i sada non stop bez izgleda na stop.
Report iz Karlovaca izgleda ovako.... U pitanju je ribolovačko udruženje, cena čorbe 140 din. pečena riba (som, smudj) 250 din. Pivo 45 din. sokovi tu negde. Terasa delom pokrivena dovoljna za mnogo ljudi a delom nepokrivena dovoljna za ceo Cannon. Pogled na Dunav i mesto pravljenja čorbe ili pečenja ribe.
Na brzinu sam sve pitao ali ako sam dobro razumeo možemo i našu klopu da koristimo, znači roštilj ali moramo piće uzimati od njih.
Treba da javim večeras ili rano ujtro, ja kao izveštač preferiram večeras jerbo rano ujtro ne znam dimi je **** a di glava
Ja bih naručio čorbu za sve a pečenje može verovatno da se odradi na licu mesta tako da to može po porudžbini...
Znači sve u svemu ako je celokupan tretman sa sve jelom i pićem, prosek je negde oko 600 din. Mislim da nije puno.
Ko je za nek se izjasni, ko je protiv neka sad kaže ili neka ćuti zauvek....
Ovako na brzinu i pošto nismo malo bolje organizovali a i vreme nas malo keca, čini mi se da je to najbolji predlog za sada... Ima dana više nego kobasica pa će biti i roštilja...
Važno upozorenje, pre sedanja za sto, izvlačićemo žrebom ili slamčicom ko će sedeti pored Zverka, pošteno....
Ja cu "malo" da zakasnim. Bog je rekao da se sedmog dana odmara, ali posto sam danas odmarao, sutra pre podne sam zauzet. Stici cu oko dva sata direktno za sto(astal). Nadam se da ce Dora biti dostupan (posto imam njegov br.tel.), radi lakseg (s)nalazenja.
Comment