Sad se vratih sa Bovna, bilo je super ima ljudi, ne puno ali dovoljno.Ima mesta za rostiljanje i uopste za zezanciju, par kafica neposredno uz vodu, cak i jedan "bife na vodi" ( vidi se na pocetku snimka koji sam dole postavio) koga mrzi da pece prase i uz prase Primetio sam da ima vise ljudi koji iznajmljuju pedoline pa bi mogli njima da organizujemo trku "jedan na jedan" ili nesto slicno.Jedina po meni losa stvar je sto je jezero oko 45 minuta voznje od Nisa.Sad kako hocete meni je sve jedno, na kraju mozemo i da glasamo
Evo dole jedan kratak klip snimljen malopre oko 20h na jezeru.
Jok more, vi'š da je u pitanju sve sam go proleter...
Batalite Bovan: daleko je za nas malo porodičnije... Ili nas precrtajte sa liste, može i tako...
A i treba da se konkretizuje šta i kako će se odvijati na licu mesta, da se počnu pripreme, ako ne mislite da jedete smoki i pijete Benny osvežavajuće napitke iz kameničke zadruge...
Ja uvek u gepeku imam skaricu za oko 2kg, cumur , stocic, stolice i suncobran. Naravno nosim i pivce, malo vratova i rost.kobaja.
Eto ponasajte se u skladu s tim .
A za ono vezano za porodicne ljude, daljinu, vreme i ostalo - Duke je sve rekao.
Cegar je OK, samo mi se cini da je tamo guzva prevelika.
A ima i izmedju Cegra i K.Visa jedan izvor odma posle kamenicke deponije, debela ladovina , tekuce voda, itd.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment