Skup konacno gotov. Bilo je odlicno ko po obicaju, vecina ljudi je doslo, neki su ispalili, ali sta da se radi...
Meso i klopa su bili majstorski...
Fotke ce vec neko da ubaci
bas mi je zao sto nisam mogao da dodjem[lomio sam djesija po bovabskim stazama i bogazama]ali cu tu gresku da ispravim za prvi sledeci "mini-skup"mada nas je sve vise pa mozda i ne bude mini
A kod mene se usmrdelo skoro 2kg mesa koje niste hteli da spremamo, a ja sam zatek'o goste kuci, pa nisam odmah ispraznio gepek. Bolje da smo ih dali onim malim kerovima koji su ih ionako naceli.
2l apatinskog svetlog sam uspesno ohladio i potrosio
Dopala mi se fora sa tuborg lemon, kako li je kad je dobro ohladjeno ?!?!
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Ja koristim ovu priliku da izvinim svim učesnicima skupa što se nisam propisno ni pozdravio sa njima, i što sam se ponašao u najmanju ruku autistično za sve vreme trajanja ovog hvalevrijednog zbora, ali su me određene okolnosti, u koje ubrajam i dvoipočasovno čišćenje bljuvotine koja se zavukla ispod zadnje klupe, blago rastrojile, pa sam veći deo dana bio socijalno neupotrebljiv...
Inače, skup je bio prava reklama za krilaticu Dont drink end drajv, jer se pilo samo pivo, nakon što se završilo sa rakijom. Znači, alkohol ništa...
P.S. Pažljivo proučiti natpis na MOslerovoj majici, i od spreda, i od zada.
Comment